Forum » Igre » counter strike steam
counter strike steam
SmiRn0ff ::
ja moreš steam nasnemat potem pa lepo orginalno kodo met od Half life!!! potem pa je to TO!!
Slowenc ::
... in nekateri spet več vejo od drugih...
fictionel, si že kdaj igral CS on-line?
fictionel, si že kdaj igral CS on-line?
Skiny gate.
fictionel ::
uf.. slowenac, res se iskreno opravičujem
ugotovil sem namreč, da resnično potrebuješ CDKEY, vendar samo pri kreiranju accounta, pri vseh naslednjih instalacijah pa ne
upam, da sprejemaš moje opravičilo
ugotovil sem namreč, da resnično potrebuješ CDKEY, vendar samo pri kreiranju accounta, pri vseh naslednjih instalacijah pa ne
upam, da sprejemaš moje opravičilo
mx440 ::
a že veste da obstaja verzija cs NON steam k ne rabš cdkeya. neka ruska verzija dobi se pa tuki sam ne delajo vsi serverji.
Twoface ::
Alo folx, men zanima neki. Kolegi igrajo CS ko nori, tudi js ga igram vendar imam problem da mi PING niha od 30-1000 in se vec
Ce pa igram cod (ter zraven se dowlovdam 172kb/s-na polna) pa imam ping od 30 do max 100
ZAKAJ TAKO???
Ce pa igram cod (ter zraven se dowlovdam 172kb/s-na polna) pa imam ping od 30 do max 100
ZAKAJ TAKO???
bloy-er ::
mogoče zato ker maš v steam-u pod nastavitvami za povezavo na dial-up
zarad tega je blo pr men tako.... upam da je tud pr teb...
zarad tega je blo pr men tako.... upam da je tud pr teb...
JamesBond ::
mx 440: tam ne gre downloadati (zgleda da so fajl odstranili)
Ja, sem se prijavi v forum
Ja, sem se prijavi v forum
Tilen ::
OK jaz pa sem danes po dolgem casu spet dal gor CS in mi NIKAKOR v igri ne gre prestavit iz lefthanded v righthanded ... vedno imam orozje v levi roki, pa ce se na trepalnice postavim! Probal sem ze v konzoli cl_righthand 1 pa tudi ne menja ... v OPTIONS meniju pod advanced nastavim righthanded pa tudi nic ... sem da uninstall pa zbrisem vse fajle ki so ostali od prej pa na novo nalozim pa spet puska v levi roki... recem kolegu, mi poslje njegov config pridem gor ... puska v levi roki .... POPIZDIS!!!!!!
Please help!
lp,
Tilen
Please help!
lp,
Tilen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
mucenik ::
U igri pritisni se mi zdi "H" al katero mas in ti da
eno pomoc kjer takim nastima desno roko.
men dela lepo, ce ne pa se navadi na levo.
eno pomoc kjer takim nastima desno roko.
men dela lepo, ce ne pa se navadi na levo.
Tilen ::
sem ze uredil pred tem ... fora je pa bla kr neki! V options meniju sem namesto OPEN GL po pomoti zgleda nastavil na Software in mi je automatsko potem dalo vedno pusk ov levo roko LOL!:) Ko sem bil ze obupan pa tam menjam na OPEN GL in puska je nazaj v desni roki haha ;:)))) llollol :> kr neki daj pribajte se vi ce vam dela isti bug :) :) :) al je to sam pr meni :P :)
lp
TIlen
lp
TIlen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
fictionel ::
a ma kdo ta steam za na LAN?
k je na uni ruski strani?
jz ga ne morm dol dt od tm... tko da bi prosu se za ksn link, oz, ce loh kdo km uploada...
tnx&lp
k je na uni ruski strani?
jz ga ne morm dol dt od tm... tko da bi prosu se za ksn link, oz, ce loh kdo km uploada...
tnx&lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 163614 (8112) | oo7 |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 54936 (19469) | Bananovec |
» | Infinity Ward in Valve blokirata goljufivceOddelek: Novice / Igre | 5098 (3551) | BangBros123 |
» | Cs source cheat detect (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9129 (7345) | NoUse4AName |
» | Problemi z CS steam instalerOddelek: Igre | 1262 (1105) | chucki |