Forum » Omrežja in internet » Kako na irc ?
Kako na irc ?
JaNeZz ::
Zadnje čase je irc vedno bolj zaseden ;( In sedaj me zanima kako lahko pridem vse na irc ? Torej vem da gre uni-mb ali arnes ter nato link. Kolega mi nekaj govoril da naj se prijavim na linzu samo mi ni jasno kje kak ;( A se lahko še kje drugje ? So ti servisi nedovisni med sabo ali kak ? Torej rad bi da mi poveste kje se prijavit ali kaj naredit ;) Saj mi je ena povezava na irc že preveč samo radovednost me pa matra ;)
hvala, JaNeZz
hvala, JaNeZz
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Tody ::
Na irca lahko prideš prek klienta (like mirc) ali kake skripte čez brskalnik. Novo pravilo slovenski strežnikov irc-neta majo da je naštiman na golboal limit okol 1
linz ma folk ki uporablja nov protokol imenovan IPv6 kako in zakaj pa mal preglej teme ali uporabi google z dodatnim ukazom:site www.slo-tech.com
linz ma folk ki uporablja nov protokol imenovan IPv6 kako in zakaj pa mal preglej teme ali uporabi google z dodatnim ukazom:site www.slo-tech.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPV6 Irc serverji ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18633 (13790) | UnderTaker_ |
» | IPv6 & IRCOddelek: Omrežja in internet | 1252 (1166) | fiction |
» | irc-botOddelek: Omrežja in internet | 1677 (1555) | perci |
» | IPv6Oddelek: Omrežja in internet | 8452 (7518) | Witboy |
» | Problemi z Broadband routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1373 (1162) | hruske |