Forum » Zvok in slika » Slika zaostaja za zvokom
Slika zaostaja za zvokom
Caniggia ::
Nimam pojma, ce je bilo vprasanje ze postavljeno toda ISKANJE na forumu se vedno ne dela.
Imam naslednji problem. Kar naenkrat mi je pri divx filmih zacela slika zaostajat za zvokom. Nisem snemal nobenih novih kodekov ali kaj podobnega. Ima kdo kaksno idejo??
Imam naslednji problem. Kar naenkrat mi je pri divx filmih zacela slika zaostajat za zvokom. Nisem snemal nobenih novih kodekov ali kaj podobnega. Ima kdo kaksno idejo??
Clone ::
Gotovo slika ne zaostaja, ampak zvok prehiteva, enako se je zgodilo meni, a imaš zvok v OGG ali MP3, meni je ponavadi OGG začel prehitevat, brez razloga, pol sem pa dal v Mp3 pa je normalno delalo.
Drugače se je pa o tem že govorilo samo linka ti pa ne vem povedat, uglavnem nekaj so se z besweetom matrali pa jim je nakoko ratalo.
L.p.
Drugače se je pa o tem že govorilo samo linka ti pa ne vem povedat, uglavnem nekaj so se z besweetom matrali pa jim je nakoko ratalo.
L.p.
The B ::
Druga možnost ki jo velja oment pa je da maš prepočasn procesor. To sicer ne vem ker nisi povedu kaj maš v škatli, sam premal MHz rezultira v prepočasnem odkodiranju slike, zvok je pa naprimer v MP3 formatu in teče gladko. Zakaj pa ti je delal prej zdej pa ne več? Ker si prej gledu manj zahtevno zakodirane filme. Sam teorija...
B
B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/
http://blaze.sopca.com/
Pancho ::
The B: mas prou, to je velikrat vzrok.
Caniggia: probej zalaufat ksn film, ki ti je ze dobr laufou, pa bos vidu.
Caniggia: probej zalaufat ksn film, ki ti je ze dobr laufou, pa bos vidu.
I haven't failed, I just found 1000 ways that don't work...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako sinhronizirati zvok s sliko v filmu?Oddelek: Zvok in slika | 1819 (1448) | sleser |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2323 (1888) | trpo |
» | AC3 -> MP3 problemOddelek: Zvok in slika | 1656 (1449) | log2 |
» | Kako AVI v Divx oz. XviD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (1306) | Narcos Satanicos |
» | DivX s čem jih delatOddelek: Zvok in slika | 2047 (1493) | EX-B |