Forum » Zvok in slika » Kako spremeniti v regijo 2 na DVDju?
Kako spremeniti v regijo 2 na DVDju?
Capone ::
Trenutno imam nastavljeno na računalniku regijo 1 in me zanima, kako spremeniti v regijo 2. Sicer sem sprobal ta programček DVD region free in mi ne rata. Prosim za čimprejšni odgovor, ker imam sposojene filme in moram vrniti nazaj.
Hvala
Hvala
- premaknil iz Operacijski sistemi: moj_nick ()
AnWar ::
Device manager\tvoj dvd\lastnosti\izberi drzavo ki kaze regijo 2, in to je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AnWar ()
Hja, to sem tud probal, pa mi "blokira" potrditev. Drugače povedano, windows noče spremembo na dvdju v regijo 2. To sem pozabil omeniti.
CrNObil ::
Probi resetirat bios na DVD-ju. Jest sm parkrat naložu nov bios za DVD k sm hotu na mojmu regije odklent. Sicer mi ni ratal da bi ga odklenu, mi je pa vsakič regije resetiral tko d sm jih lohk pol spet nastavlu.
Na prenosniku ne morem resertirat, se pa da na v navadnem računalniku. Tako, da imam samo na prenosniku ta DVD. Sem pa pogledal tudi o modelu dvdja, ki naj bi podpiral region free firmware, je pa tko, da sploh ne bo ratalo. Vseeno hvala za nasvet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nec 3520a in regijaOddelek: Strojna oprema | 1154 (1055) | Quikee |
» | ker DVD bralnikOddelek: Kaj kupiti | 2111 (1738) | BigFoot |
» | Kje lahk dobim region free Firmware za Pioneerja DVD 106?Oddelek: Strojna oprema | 1141 (949) | the_unborn |
» | Kako gledati DVD filme! Heeelpppp?!Oddelek: Strojna oprema | 1777 (1573) | MTB |
» | Regijska zascitaOddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (919) | Opkow |