Forum » Izdelava spletišč » en problem-dreamwawer
en problem-dreamwawer
anubisas ::
mene pa zanima kako v tem programu narediš, da se stran prilagaja drugim resolucijam. sem naredu eno stran v 800X600 pa če grem na drugo resolucijo je vsa čudna zato me to zanima kako to nardit.
hvala že vnaprej
hvala že vnaprej
Tody ::
Skor vse tabele ki jih delaš moreš delati v % sepravi neka tabela more biti široka 50 % in visoka 100% kar naj bi pomenilo da je razširjena čez pol ekrana in visoka čez cel ekran.Potem pa obstajajo še bolj komplicirane zadeve z php.
webfreak ::
Mogoce pa bi bilo ql ce bi malo po netu pobrskal pa malo CSS zacel uporabljat. Sej se ni tezko navadit. No drgac pa haho samo width in height nastavis pa dobis fixen design. Dobro ga je razviti za 800×600 ker neki folka ma se vedno te monitorje ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ultrawide LG 34UM88-P pomoč pri nakupuOddelek: Zvok in slika | 959 (790) | scipascapa |
» | windows xp problem zamegljenostOddelek: Pomoč in nasveti | 763 (610) | lovro535 |
» | ZaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 667 (596) | pEACH |
» | Spletna stran 100% in širina monitorja npr 1920 pxOddelek: Izdelava spletišč | 2329 (1650) | Road Runner |
» | Mlacom-ova izbira monitorjevOddelek: Strojna oprema | 1212 (992) | thramos |