» »

5V

5V

DrSergioDJ ::

aam, ok problem. Rabim čimmanjšo zadevco, ki bi bila sposobna snemat/predvajat ene 20sec zvoka. Neki sm že njadu pr Conradu ( mere so 3x2x1cm ), ma je fora v tem, da rabi napajanje 5V, kar pa zameni ni kul, ker more bit zadeva prenosna, torej nikakršnih kablov in tega. Zdej me pa zanima, a se da kako drugač dobit 5V ( amm, več baterij al pa kej ?? ) Če bi kod kej vedu, al pa je podobno zadevo že kje vidu, pa da rabi samo 3V, pol nej plis napiše. Hvala:D
...

Sumo ::

3 baterije po 1,5V zvezes zaporedno (plus od prve na minus druge, plus od druge na minus tretje) in dobis 4,5V kar bi morda bilo ze dovolj.

sem že razmišljal v tej smeri in mam celo nekje doma dve nerabljeni 3V bateriji, kar bi bilo pol 1V preveč, ma ne vem, če ne bo pol preveč ( da se nau pokvarla zadeva )
...

NiggerBob ::

ta višek potem kompenziraš z zener diodo in uporom
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

zile ::

JAAA
To ma vgrajen en svinčnik ful hud.
Resno, sem o tem braklnekje na internetu. Res pa je da svinčnik ni ravno majhen.
Torej vir: internet

ja, ma jest to rabim za drugo zadevco, k bi naredu za enga kolega k ma rojstni dan. Sm mu kupu eno malo igračko, in zdej bi blo ful noro, če bi lahko neki povedala :D sam kaj k ni placa dosti. Pa sej, zdej me itak sam kako dobit 5V matra. Kako pol jest to vežem ( mislim s čim?? )
...

modelizer ::

V soboto sem vidu v djutiju ene ful kul beterije, približnih dimenzij 2*2*1cm in 6V, se mi zdi da so ble filipsove.....:D
...........fly, robin fly........up, up to the sky

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LED RPi (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
6813582 (9606) salcadoo
»

Prisluškovalna naprava ( domača raba ) (strani: 1 2 3 )

13220654 (6322) Mamaplata
»

LEDice na 12V

302228 (1630) Pudding
»

Začetki modifikacije... (slike)

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
392104 (1334) Eddy
»

Šaltrji (strani: 1 2 )