Forum » Programska oprema » Remote tiskanje
Remote tiskanje
Djuro ::
Zdravo!
Potreboval bi en nasvet. Naj ponazorim situacijo:
lokacija1:
windows 98, dos aplikacija
lokacija2:
windows 98, uporabniško mesto
Lokacija 1 in 2 sta obe povezani v internet. Sedaj me zanima, kako bi iz lokacije 2 uporabljal to dosovsko aplikacijo (jasno mi je, da se lahko uporablja VNC ali Remote Administrator) na tasken nacin, da ko bi preko remota dal tiskati v tej dos aplikaciji na lokaciji 1 da bi se to stiskalo na tiskalniku na lokaciji 2.
Sem že pomislil, da bi vse skupaj upgrejdal v xpje in potem uporablil RDP tiskanje, vendar aplikacija (dosovska) dela v xpjih slabo.
Ali obstaja kakšen program (kot je npr. Radmin), ki bi podpiral tudi tiskanje na daljavo?
Hvala!!
Potreboval bi en nasvet. Naj ponazorim situacijo:
lokacija1:
windows 98, dos aplikacija
lokacija2:
windows 98, uporabniško mesto
Lokacija 1 in 2 sta obe povezani v internet. Sedaj me zanima, kako bi iz lokacije 2 uporabljal to dosovsko aplikacijo (jasno mi je, da se lahko uporablja VNC ali Remote Administrator) na tasken nacin, da ko bi preko remota dal tiskati v tej dos aplikaciji na lokaciji 1 da bi se to stiskalo na tiskalniku na lokaciji 2.
Sem že pomislil, da bi vse skupaj upgrejdal v xpje in potem uporablil RDP tiskanje, vendar aplikacija (dosovska) dela v xpjih slabo.
Ali obstaja kakšen program (kot je npr. Radmin), ki bi podpiral tudi tiskanje na daljavo?
Hvala!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Službena pot več kot 8 urOddelek: Loža | 4095 (2731) | SambaShare |
» | Wifi + IPOddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1127) | SeMiNeSanja |
⊘ | Sesuvanje elektronike 21. junija okoli 21. ure (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8200 (6487) | imagodei |
» | Kompleksna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1703 (1242) | fosil |
» | [c++]UrejanjepoljaOddelek: Programiranje | 1364 (1185) | purki |