» »

pitanje u vezi prenosnog racunalnika SOLOnote

pitanje u vezi prenosnog racunalnika SOLOnote

crack ::

Pozdravljeni, trebao bi par nasveta v vezi prenosnika SOLOnote P1557 ....Nisam vpoznat s tim proizvajalcem, pa me zanima da li se kvare? Vidim da ne dolaze sa OS ,da li posotoje vsi driveri za njega?Da li ga netko ima da mi moze povedati z vlastitog iskustva? Kakve bojo bile cene kada udjete u EU, takodjer Vam cestitam na ulasku!!Iz Hrvaske sam pak mi ne zamerajte na mojoj slovenscini:D ..... Pozdrav!!

ToniT ::

Glede na to, da je prenosnik dobil Zlati Monitor, ne more biti tako slab. Jaz imam dobre izkušnje s prenosniki, ki so kao narejeni v Sloveniji.
Cene po vstopu v EU se ne bodo kaj bistveno spremenile, ker so že tako ali tako podobne cenam v A in I (samo mi ne bomo več hodili tja kupovat, kajti edina razlika v ceni je bil vrnjen Mwst oz. IVA - zdaj bomo hodili nakupovat v METRO v Zagrebu, namesto v Grazu.)

IceIceBaby ::

Imel sem na testu 2 SOLOnota, sicer slabsa 2 modela s centrino 1.3 in 1.4. Prenosnik je pomoje vreden svojega denarja. Je razmeroma majhen in lahek, izdelava je solidna (v rangu Gericoma, Acerja...)

Driverji za windowse so vsi zraven, dobis na CDju vse. Poleg tega je zraven se Norton antivirus in PowerDVD. Namestitev je malo dolgotrajna, ker mor? najprej instalirat windowse potem pa vsak driver posebej (za usb, firewire, maticno...) Za linux pa nevem, nisem probu.

Pomoje eden boljsih PC prenosnikov za to ceno. Se splaca.

ALT ::

hm, glede tistega z driverji, meni so ponesreci dali 1556 prenosnik in pri njemu si na cdju dobil instalacijo ki je sama automatsko instalirala vse driverje.. sam kliknu si install, su na cik in ze je blo vse gor.. potem sm pa dubu svoj pravi laptop (1557), tle pa je na cdju sam kup driverjev in jih je potrebno vse rocno installat.. malce bedno..pa bi clovek pricakova da bos prej dobil pri drazjem modelu boljsi cd za instalacijo kot pa pri cenejsem..

druga stvar ki me moti je pa pomankanje nastavitev prenosnika, ni nikjer nicesar kjer bi nastavil hitrost cpuja, moc ekrana in podobne nastavitve ki pridejo v upostev ob delu na bateriji.. ce pa kdo ve za kak tak program naj prosim pove :D

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gonilniki za Prestigio Nobile 157

Oddelek: Pomoč in nasveti
105414 (4250) KamiKaze
»

Prestigio prenosnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19517921 (10097) Utk
»

Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )

14113976 (8260) Damjan Jagar
»

Prenosnik prestigio, njegova mrežna in win XP - PROBLEMI!

Oddelek: Pomoč in nasveti
51242 (1132) bmandelj
»

Kateri prenosnik vzeti?

453369 (2154) Lex

Več podobnih tem