Forum » Hlajenje in modifikacije » LCD za temperaturo
LCD za temperaturo
SnakeBite ::
Duma pučas sestavlam zlo sulidno ohišje(kmal ga boste lahka že vidl) . Mam pa še en temperaturni senzorček od prej. Zanima me kje bi bla najbolša postavitev temp. senzorčka da bi dubu pošteno temperaturo.
Že v naprej za vse nasvete!
Že v naprej za vse nasvete!
DimmniBurek ::
Narbulše da postaviš to vprašanje štromarjem?!?
There Is No Stronger Drug Than Reality
DJ-DUST ::
Jaz imam senzor pod procesorjem lepo v socketu. Odcitava pa zlo natancno, ker sem ga pretestiral preden sem ga ugradil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DJ-DUST ()
PARTyZAN ::
Jap. Kot je dust reku. Proc dej dol pa nalimi spodi senzor z termalnim trakom alpa kej...pol pa samo zadevo daš nazaj not..to je vsa umetnost
PARTyZAN ::
Pri hardcanu ki je priložen xaserju3 so žičke senzorja čist mejhne..oz imajo majhen premer
sash ::
Zanima me kje bi bla najbolša postavitev temp. senzorčka da bi dubu pošteno temperaturo.
Kjerkoli ga boš postavo boš dobil pošteno temperaturo, vprašanje je le katera temperatura te zanima
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resnične temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1711 (1485) | Poldy |
» | Še naši novi VODNI BLOKI (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5419 (4215) | The B |
» | Čitalec XP temperaturne diode (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6147 (4872) | Jux |
» | Temperatura XP1600Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1410 (888) | Neo32 |
» | ?? Temperatura grafičneOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2303 (1917) | mmisv |