Forum » Hlajenje in modifikacije » Sapphire Radeon 9800 pro -> kateri ventilator?
Sapphire Radeon 9800 pro -> kateri ventilator?
iElectric ::
Imam grafično Sapphire Radeon 9800 pro, ki zgleda takole:
Sedaj pa me zanima, kako dober je tale orginal hladilnik in kateri je tih + učinkovit za mojo grafično, da bi ga kupil(ventilator)?
Sedaj pa me zanima, kako dober je tale orginal hladilnik in kateri je tih + učinkovit za mojo grafično, da bi ga kupil(ventilator)?
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
sonac ::
Ah prehitro sem postal.
No še neki imam za povedat.
Poleg vsega ima še ramsinke, če bi rad boljše hlajenje je najboljše, da samo en ventilator usmeriš v hladilnik in bo super.
No še neki imam za povedat.
Poleg vsega ima še ramsinke, če bi rad boljše hlajenje je najboljše, da samo en ventilator usmeriš v hladilnik in bo super.
mazy ::
frend ma isto grafično. prej se mu je grela ko svina da je nisi mogu pipnt pa sma dala na stranico revoltecov 120mm dark blue in je le mlačna.
Shark-357 ::
tole čist isto zgleda k moj hetapipe od zalmana
najboljš da kupš od zalmana vent k direkt paše gor kukr gledam sliko sta indentična tko da ne bi smel imet problemov s tem jaz ga mam pa se grafa dobr navija http://www.mlacom.si/Zalman/zalman.htm
najboljš da kupš od zalmana vent k direkt paše gor kukr gledam sliko sta indentična tko da ne bi smel imet problemov s tem jaz ga mam pa se grafa dobr navija http://www.mlacom.si/Zalman/zalman.htm
mazy ::
kupla sma pr cool-pc.org stal je 4k. sveti zlo dobr piha pa na full odbratih mal premal kot sm pričakoval za 120ko
_JoYo_ ::
No jst mam na mojmu Sapphire Radeon 9800 pro ta rebra in original ZM-OP1 vent, ki ga mam na 5V in dela zelo tiho in zaenkrat mi uredu hladi, je pa res da nism še nič naviu, ker ne čutim še potrebe
shark357 : a ta rebra za ram si sam naredu ??
shark357 : a ta rebra za ram si sam naredu ??
Shark-357 ::
hmmmmmm ne jih sploh še nimam tisto ni moja grafa gor jaz mam sapphire 9600
sam se je nebi branu une gor ampak zaenkrat še nimam potrebe po taki grafi ker z mojo grafo špili še zelo tekoče delajo
sam se je nebi branu une gor ampak zaenkrat še nimam potrebe po taki grafi ker z mojo grafo špili še zelo tekoče delajo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shark-357 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | piskajoči zvoki iz CPUja?Oddelek: Navijanje | 1743 (1272) | dolenc |
» | Athlon64 + AGP komponente situacija?Oddelek: Kaj kupiti | 2065 (1255) | Shark-357 |
» | problemi z radeonomOddelek: Strojna oprema | 1323 (1063) | jest10 |
» | Hlajenje NB z Zalmanom 6000AlCuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1210 (1053) | DimmniBurek |
» | Poceni modificiranje kišteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1544 (1145) | iskra |