Forum » Hlajenje in modifikacije » Kaj mislite o tem hladilniku?
Kaj mislite o tem hladilniku?
morazem ::
Pri mlakomu sem našel zanimiv hladilnik procesorja, ki ne potrebuje ventilatorja.
AeroCool Deep Impact DP-102 / no fans (13.080 SIT z DDV). Zanima pa me kaj mislite o tem hladilniku, ali obstaja kakšen boljši od tega za podobno ceno ali ga je kdo že preizkusil, in če bi pasal na matično epox ep-8k3ae.
Hvala
AeroCool Deep Impact DP-102 / no fans (13.080 SIT z DDV). Zanima pa me kaj mislite o tem hladilniku, ali obstaja kakšen boljši od tega za podobno ceno ali ga je kdo že preizkusil, in če bi pasal na matično epox ep-8k3ae.
Hvala
robio ::
Če mal bolš pogledaš slikco pri Mlacomu boš videl, da ima pripravljene luknje za 8cm vent. Poleg tega tud piše, da če hočemo izboljšat hlajenje kahko dodamo 2x8cm venta. Pomoje že kr v štartu rabiš vsaj enega, če imaš kakšnega "vročega" amdja. Tist "no fans" je pomoje mišljeno, da niso v kompletu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | poceni grafična, ali pa sem kaj spregledal???Oddelek: Kaj kupiti | 3044 (1246) | Tilen88 |
» | kje bi se dalo dobit naslednje ventilatorjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1568 (1370) | miko 55 |
» | Vprašanja o navijanju 6600GTOddelek: Navijanje | 1354 (1052) | Urke |
» | Trdi disk-segrevanjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2044 (1418) | CoolBits |
» | Kaj je boljše za vodno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1173 (935) | frenk |