Forum » Zvok in slika » je v 1024x768 85Hz dovolj?
je v 1024x768 85Hz dovolj?
Sumo ::
Imam IIyamo 411 pro in lahko na vseh resolucijah (od 640 pa do 1024) izberem najvecjo frekvenco le 85 Hz. Prej sem imal nek 15" monitor in sem lahko recimo v 640x480 izbral tudi do 120Hz...
Zdi se mi tudi da bi v 1024x768 moral monitor delovati tudi na 90 Hz, saj me na 85Hz po kaksni uri zacnejo boleti oci (prej na 15" me niso nikoli).
Tudi ce izberem driver od kateregakoli monitorja, povsod je maximum 85 HZ
Zdi se mi tudi da bi v 1024x768 moral monitor delovati tudi na 90 Hz, saj me na 85Hz po kaksni uri zacnejo boleti oci (prej na 15" me niso nikoli).
Tudi ce izberem driver od kateregakoli monitorja, povsod je maximum 85 HZ
ABX ::
Številke niso vse.
Ti verjetno si kupil uno navadno IIyamo (povej kakšno cev ima ker poznat vse monitorje po oznkah ni glih lahko), katera ni vredna pol kurca nič kot ostalih 80% monitorjev.
Za iskoristi do konca monitor/grafično pa uporabljaj Powerstrip. Stavr ni enostavna ( ko moreš ročno štima osveževnje), vendar ko greš v ekstreme kaj je?
Še nekaj nisi povedal kolko velik monitor imaš (sklepam 17")
Ti verjetno si kupil uno navadno IIyamo (povej kakšno cev ima ker poznat vse monitorje po oznkah ni glih lahko), katera ni vredna pol kurca nič kot ostalih 80% monitorjev.
Za iskoristi do konca monitor/grafično pa uporabljaj Powerstrip. Stavr ni enostavna ( ko moreš ročno štima osveževnje), vendar ko greš v ekstreme kaj je?
Še nekaj nisi povedal kolko velik monitor imaš (sklepam 17")
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Mr.B ::
Jaz sem imel tudi težave z njihovimi info datotekami.
Izberi si kak drug monitor pod sistemom , ter odkljukaj preč PnP , pa boš lahko nastavil kamorkoli bos hotel.
Samo razen če delaš na celi dan na Beli podlagi , je nesmiselno nastaviti več. Če pa boš nastavil več , pa bo itak ,vrglo ven sliko , tako da boš vedel kdaj je preveč.
Izberi si kak drug monitor pod sistemom , ter odkljukaj preč PnP , pa boš lahko nastavil kamorkoli bos hotel.
Samo razen če delaš na celi dan na Beli podlagi , je nesmiselno nastaviti več. Če pa boš nastavil več , pa bo itak ,vrglo ven sliko , tako da boš vedel kdaj je preveč.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
`DoC ::
ne vem kakšne preference ma dotični monitor, ampak frekvenca 85 hertzov se mi zdi vredu, ker jo mam tud jest in ni pene spljoh
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
OZZY ::
Seveda ta ferkvenca zadostuje. Za normalno delo je najmanjše priporočeno osveževanje monmitorja 75Hz. Jest delam tudi na 85 in mi čisto zadostuje.
Go with the flow.
Tomi ::
Moje oči se na 1024*768@85 prav nič ne pritožujejo. Samo na manj pa se ne splača iti, ker je muka.
metrodusa.blogspot.com
HEKO ::
Yam, malo se pozabavaj z nastavitvami, pa bo...:)
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
BlackHole ::
Jaz imam sicer malo star monitor, Hyundai 15" DeluxScan 15 Pro, pa me zanima če kdo ve koliko ja max frekvenca pri 1024x768.
OZZY ::
Pejt na hyundajevo stran in poglej specifikacije za ta monitor. Jest take podatke vedno preverim na izdelovalčevis straneh.
Go with the flow.
slycer ::
Resolucija in osveževalna frekvenca sta cool! Tudi jaz delam s podobnimi nastavitvami, in se počutim dobro (oči ne pečejo, itd.)
ChiefThunder ::
Sem lastnik istega monitorja kot ti, pa mi zadeva ne dela težav.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
BustA ::
jest pa delam zdej na 1152x864 85Mhz prej sm pa na 1024x768 100 Mhz. mam pa Nokio 447F
sam pa me kr neki voodo zajebava bo treba novo grafično kupt
sam pa me kr neki voodo zajebava bo treba novo grafično kupt
Devide Et Impera
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piskanje monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1685 (1516) | Izi |
» | kakšna resolucija in razdalja 19" monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2372 (1777) | Nutcracker |
» | Kolko hz na 1024x768 resoluciji je najbols?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1464 (985) | Muflon1 |
» | Samsung 757NF (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4816 (3831) | Marjan |
» | Kateri monitor z ravnim zaslonom?Oddelek: Kaj kupiti | 2482 (1976) | Uporabnik |