»

Vesela novica...

Jaz - Danes sem zbral pogum in ukinil preverjanje velikih in malih črk. Tako, da od sedaj naprej ni več pomembno s kakšnimi črkami se logirate. Vsak, ki mi od danes naprej izjavi, da mi sistem ne dela, ker njemu vrača "napačno geslo", bo ustreljen.[:D]

6 komentarjev

Guillemot Maxi Sound MUSE

Mr. PC Pro - Zvočna kartice resda ni prav nič posebnega, toda za 30$ kolikor novcev je treba zanjo odšteti, dobite prekleto veliko. Kartica podpira EAX 1.0 in A3D 1.0., nanjo lahko priključite do 4 zvočnike, ter kup bolj ali manj uporabnega programja za delo z zvočnimi posnetki. Po mojem mnenju res razmisleka vreden proizvod. Bravo Guillemot [:))]. Celoten članek se nahaja tukaj.

11 komentarjev

Baby P4 1.3 GHZ

3D Chipset - Intel bo izdal P4 tudi z nižjo frekvenco delovanja. 1.3 GHZ P4 naj bi nadomestilj luknjo, ki je nastala potem, ko so iz prodaje vzeli pIII 1.13 GHZ zaradi že vsem znanih težav. Tudi novi "baby" P4 bo v začetku na voljo samo v kombinaciji z RDRAM pomnilnikom, katerega bodo v količini 128MB prilagali box izdajam. Cene trenutno še niso znane, toda naprodaj bo po napovedanem Intelovem nižanju cen. Več si lahko preberete v tem članku. Upajmo, da bo cena primerljiva z konkurenčnimi AMD-jevimi produkti.

1 komentar