»

Thermaltake Hardcano 8 VR

Extreme Overclocking - Danes so si na Extreme Overclocking ogledali novo stvaritev za kontrolo ventilatorjev v ohišju, ki sliši na ime Hardcano 8 VR in katere mati je podjetje ThermalTake. Ponaša se z lepo modro barvo in srebrnimi potenciometri, omogoča pa kontrolo do štirih ventilatorjev. Dodelili mu niso ravno najvišje ocene, saj si lahko podobno zadevo naredite sami za veliko manj denarja, a vendarle klik! Še cena: v Ameriki znaša dobrih 25 dolarjev, kar je približno šest tisočakov v naši valuti.

7 komentarjev

Modifikacija diska

Digital Explosion - Diski imajo v naših računalnih domala status bogov, saj vsebujejo vso naše delo, za nameček pa so te stvarce izjemno občutljive. No, tudi takšna občutljivost pa ne ustavi ljudi, ki so se odločili modificirati, kar se modificirati da. Na Digital Explosion so se tako odločili disku vgraditi pleksi okno. Zadeva sicer izgleda kul, a po tem posegu vam garancija žal ne velja več. [:D] Klik!

9 komentarjev

ADSL mrk

The Register - Na stotine uporabnikov ADSL podjetja BTopenworld je bilo odrezanih od informacijskega dela sveta ta teden zaradi tiskarskega škrata. Nesrečneže so izklopili verjetno na novoletni večer, težave v omrežju pa so se začele že prej. Tiskovni predstavnik omenjenega podjetja je dejal, da so zaradi sistemske napake nehote izklopili okrog dvesto uporabnikov; večina izmed njih so bila podjetja, ki uporabljajo visokohitrostne ADSL povezave. Celotna zgodba.

9 komentarjev