»

Leto 2002: ETA 4 ure

Slo-Tech - Ker bomo ob prestopu iz starega v novo leto vsi Slo-Tech admini vsak na svojem koncu pili šampanjec, vam, Slo-Techerjem, 4 ure pred polnočjo zaželim srečno novo leto, veliko računalniških užitkov, ter užitkov in sreče v vašem tako zasebnem kot poslovnem življenju. Naj bo leto 2002 za vse vas čim boljše ter naj se vam izpolnijo vse vaše skrite in neskrite želje (ahhh... da bi moj procesor delal še za 20Mhz več!). Srečnga pa zdrauga 2002!

Ekipa Slo-Tech

16 komentarjev

Rezultati ankete

Slo-Tech - Vprašanje: Za novo leto bom... Število glasov: 863. Za novo leto bo večina vesela 27%. Seveda, saj bo to najbolj nora noč v letu (baje). Da smo Slovenci pijan narod govori tudi številka ljudi, ki bodo pijani. Kar 227 osebkov, to znese kar 26%. V nasprotju s tem vas bo le 16% treznih. Opojne substance brez alkohola pa bo uživalo 117 ljudi. 101 človek bo preživel najdaljšo noč v letu v šiškebapčinici, kjer bo jedel seveda šiš-kebap. Dober tek!

7 komentarjev

WinAMP plugin

Slo-Tech - Tule dobite zanimiv plugin za winamp. Gre za vizualizacijo s pomocjo tipkovnice.. poskusite in videli boste kaj mislim. Edina pomankljivost je, da zraven nemorete pisati novic, SAj vKLapLJA iN iZklAPlLjA cAPS loCK...
Hvala Dare

30 komentarjev