»

AXCEL216's MAX Speeed WinDOwS Tricks Secrets

Slo-Tech - Hm, včasih se zgodi, da dobimo novico, ki je ni treba popravljati in je že sama po sebi dobra za objavo. Sledeča je gotovo ena izmed takih, čeprav se spet nisem mogel braniti lektoriranja. Sicer pa, nihče ni popoln .

Vesela novica za vse Windows uporabnike:
To je res velika stran... čez 100 strani (s 1000+ triki) ki se še dodajajo. Tukaj so triki za vse Micro$oftove OSe (da, tudi DOS in Win 3.x), poleg tega je tu še ena izmed večjih zbirk člankov o overclockanju. Najdemo tudi nasvete za igre, easter egge (, registry hacke, linke do različnih orodij (toolov - tudi za DOS :)), antivirus nasvete, tune upe, benchmarke.... in oh in sploh. Ta stran obstaja že od leta 1993, po njihovih podatkih pa ima 3 milijone obiskovalcev (wow)!
Thanx, Jure.

1 komentar

Sigma Design

Slo-Tech - Pozdravljeni spet po dolgem času. Kot vidite, sem bil zadnje čase bolj malo, oz. nič aktiven, vendar ne zaradi lenobe. Prvi razlog za neaktivnost je počitniško delo, ki ga opravljam v nekem podjetju, zato sem vsak dan precej sesut. Drugi razlog pa je, da računalnik na katerem delam ni v moji, ampak v družinski lasti, zato moram včasih mašino prepustiti tudi komu drugemu. Upam, da bom kljub velikim obremenitvam še našel, da kaj napišem in preprečim obdobje kislih kumaric. Mislite, da bo 6-8 novic na dan dovolj?
No, da ne bom samo nakladal o svojih osebnih travmah, bom spisal še kakšno novico. Kot gotovo veste, smo pred letom ali dva doživeli pravo poplavo raznih DVD predvajalnikov (predvsem iz daljnega vzhoda). Tokrat pa se nam mogoče obeta še ena predvajalniška revolucija, samo da tokrat ne bodo to DVD playerji, ampak DiVX playerji. Da, prav ste prebrali - DiVX playerji. Format se v legalnem svetu ni posebno prijel, na piratskem trgu pa format DiVX cveti, saj je mogoče običajen...

4 komentarji

Nova anketa

Slo-Tech - Ker smo naših izjemno subjektivno naravnanih anket že siti, smo se odločili za popolnoma nov pristop k temu problemu. Tokrat bomo nadvse objektivno ugotavljali, kakšno mnenje imajo naši obiskovalci o njih samih. Kot prvi subjekt ocenjevanja smo vzeli nekaj najbolj pomembnega na njih - njihovo pamet.

3 komentarji

Hitri Palomino

Guru 3D - V sredini septemba bo AMD izdal nov Athlon procesor. Šlo bo za 1,5 GHz Athlona 4 (Palomino jedro). AMD se bo v prihodnje spustil tudi v tekmo z Intelom, ne samo pri cenah (kjer je AMD nesporni zmagovalec), ampak tudi v hitrosti procesorjev.
AMD bo v prihodnjih mesecih (gre namreč za dolgoročni načrt) poizkušal ujeti Intel, ki vodi s frekvencami svojih P4 procesorjev. Vsi vemo, da se Athlon 1 GHz veliko bolje obnese kot P3 ali P4 pri isti frekvenci (razen v nekaterih v nekaterih aplikacijah za P4). To bo nedvomno v pomoč AMD-ju, ker bo verjetno zagovarjal performanse pred hitrostjo. Vsaj dokler ne prehiti Intela...

13 komentarjev