» »

V Kiberpipi ta teden: digitalni sprejemnik za 433 MHz, Kronokraktor, Bridging the Gap, VIP s Francijem Zavrlom

V Kiberpipi ta teden: digitalni sprejemnik za 433 MHz, Kronokraktor, Bridging the Gap, VIP s Francijem Zavrlom

#190: Twenity – lansiranje - NOVOLETKA, 21. Dec 2011

vir: Kiberpipa
Kiberpipa - V torek 10.1. ob 19h, vas vabimo na prve Pipine odprte termine v novem letu, kjer bo Tomaž Šolc predstavil preprost in poceni digitalni sprejemnik za 433 MHz področje z USB priklopom in prilagitev za znano orodje “tcpdump“.

V sredo 11.1. ob 19h, si bomo na Spletnih uricah pogledali orodje Kronokrator, ki omogoča da ugotovite kam gre vaš čas, s čimer vam pomaga bolše obvladovati čas. Predava Boštjan Jenko.

V četrtek 12.1. od 18h, bo na oddelku za biologijo Biotehniške fakultete v predavalnici B4 na Večni poti 111 v Ljubljani potekal pogovor dr. Špele Petrič s prof. dr. Zlato Luthar in Majo Smrekar v okviru projekta Bridging the Gap. Interdisciplinarnost, katerih navidez skrajni primer je povezovanje med umetniki in raziskovalci v znanostih, je za hiter razvoj človeške družbe esencialna, vendar jo je težko klasificirati in še težje poučevati. S predstavitvijo primera uspešnega sodelovanja konzorcija strokovnjakov pri biotehnološko-umetniškem projektu 'MaSm Metatransformacija' avtorice Maje Smrekar želimo študente, pedagoške delavce in raziskovalce na področjih znanosti opozoriti na možnosti in pomen tovrstnega sodelovanja.

V četrtek 12.1. ob 19h, prirejamo Večer za inovativne in podjetne s Francijem Zavrlom. Pričeli bomo s pogovorom o ustrezni komunikaciji, efektivnem dialogu in kakovostnih odnosih z javnostmi. Franci Zavrl, strokovnjak za odnose z javnostmi, bo z nami delil svoj pogled na pomen prave komunikacije, kako slednjo doseči in jo učinkovito tudi vzdrževati.
Je soustanovitelj in partner Pristopa, enega izmed vodilnih slovenskih komunikacijskih in svetovalnih podjetij. Ima več kot dvajset let izkušenj s področja novinarstva, odnosov z javnostmi in oglaševanja ter sodi med najuglednejše in najprepoznavnejše strokovnjake s področja upravljanja odnosov z javnostmi in komunikacijskega menedžmenta v Sloveniji. Kot svetovalec dela za mnoga vodilna slovenska podjetja, specializiran pa je predvsem za področja upravljanj odnosov z mediji in korporativnega komuniciranja.

2 komentarja

Spc ::

433MHz ? Packet Radio ?
 

Tear_DR0P ::

mnogo več o projektu bošnašel na avtorjevem blogu - http://www.tablix.org/~avian/blog/artic...
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Zanimiva predavanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
89104598 (434) BigBangStar
»

Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi

Oddelek: Šola
72203 (1897) VelikiZnoj
»

Znano nekaj več o prihajajočih procesorjih Whiskey Lake-U

Oddelek: Novice / Procesorji
297232 (4870) mtosev
»

V Kiberpipi ta teden: Izdelava video igralnega avtomata, Minilo je 10 let, VIP z Milo

Oddelek: Novice / Kiberpipa
134007 (2844) Tear_DR0P
»

Slovenski nateg/hoax maili

Oddelek: Loža
152228 (1460) PaX_MaN

Več podobnih tem