» »

Uporabniki Linuxa radodarni, uporabniki Windows skopi

1
2
»

st0jko ::

Ne vem. Sicer pa je že urejeno. Hvala Slo-One!
keks?

Mipe ::

Glede Steama se ne bi strinjal najbolj, meni se igre pod Steamom rade sesuvajo, zato sem prisiljen igrati v offline načinu. DRM pa tak.

Slo-One ::

Meni vse deluje preko Steama edina stvar, ki bi jo potreboval so še US friends :).

Utk ::

Dokaz, da so Windows uporabniki navajeni dobit več za svoj denar od linux uporabnikov in da bi takoj prešli na linux, če bi blo to res cenejše.

Aljaz1980 ::

no do istega dognanja so prišli že pred pol leta če ne več, ko je developer od WoG(če me spomin ne vara sta itak samo 2) imel rojsten dan in je bila ista akcija, z izjemo da je bila samo WoG

Wasted je izjavil:

Zakaj Linuxaši prispevajo več? Jaz si nebi upal trditi, da zato ker so prihranili pri nakupu OSa. Prej bi rekel, da se zavedajo, da morajo tudi razvijalci od nečesa živet. Nekaj v tem smislu pač, igra jim je všeč, zato jo podpirajo, kljub temu, da jim nebi bilo potrebno - na podoben princip delujejo donacije. Za Mac userje pa ne vem, ker nisem eden izmed njih :D .. na srečo >:D. Mac userji mogoče padejo v podobno kategorijo kot Linux userji med drugim - torej imajo manjši spekter aplikacij, kot Windows userji, zato tudi bolj cenijo zadeve ...

... just my 2 c :D

prej bo tole držal

ne moremo trditi pa da samo zato, ker je manjši spekter aplikacij kot windows je zato kvaliteta slabša, oziroma kvaliteta je subjektivna

nekdo bo rekel da je kvalitetno samo zato ker se nekaj sveti in ima high end grafiko, nekdo bo pa bolj cenil nek crap od grafike ko ima gameplay

dela ::

Linux userji bolj cenijo razvoj programske opreme za svoj OS, ker je je pač manj. Če so pri vsej programski opremi bolj radodarni, je tisti 1% tržni delež linuxa za razvijalce programske opreme vreden več kot le 1%.

opeter ::

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

49106 ::

MP002 je izjavil:

Dragi, sereš.
opeter ni nič doniral, je plačal.
Če pogledaš SSKJ, boš videl, da plačilo je "kar se da komu (v zameno) za kako drugo vrednost". Seveda to ni nujno denar. Lahko je npr. organ.
"Donacija" po drugi strani po Slovensko pomeni "podelitev zemljišča za zasluge". Morda misliš darovanje. Če nekaj daruješ, v nasprotju od plačila ne pričakuješ ničesar v zameno (no, lahko če si *****).
opeter ni daroval denarja v Darfur, pač pa je plačal nek (po njegovi oceni pošten) znesek v zameno za komplet iger. Če pa so prejemniki potem naprej to (delno) darovali ali ne, je to pač njihova stvar.
Če pa je kdo od vas vseeno poln ljubezni in volje, da bi karkoli "doniral", naj donira meni, ubogi pari! (Organov ne sprejemam, ker imam poln zamrzovalnik.) Tudi sam bom tretjino dal eni, tretjino drugi organizaciji. Lahko tudi vse, če se tako zahteva. Minus nekaj malega administrativnih stroškov.


Donacija po slovensko pomeni ENAKO kot angleško. Donacija je darovanje. Lahko daš, lahko pa ne, nebo te pa nihče priganjal:)

ales85 ::

Ali preganjal :)

49106 ::

typo :)

Mipe ::

Tako mimogrede, na uč gledano imam občutek, da je v Windows okolju mnogo več brezplačnih iger (pustimo piratske ob strani) kot na Linux oziroma Mac platformi. Čeprav ima Linux večji delež brezplačnih iger glede na vse, ki so na voljo, pa Windows zmaga z količino. Zakaj bi kupovali igre, ko je toliko brezplačnih iger? Ko ponudba prekaša povpraševanje, je pričakovati, da bodo porabniki pripravljeni dati manj denarja za izdelke.

Vem, da bo kdo omenil navidezna okolja pa to, ampak pustimo tudi to ob stran, ker se teh ogromna večina uporabnikov sploh ne dotakne. :)

Gandalfar ::

Zakaj bi piratlizirali igre, ko je toliko brezplacnih?

Mipe ::

Piratlizirali? Zdaj imamo pa še pirate, ki ližejo? ;) Sicer pa to nima veze. Piratizirajo tako na Linuxu in Windowsih, le bolje "ozaveščeni" so tudi bolje navzoči na Linux platformi, medtem ko večina frocovja laufa Windowse.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naprodaj tretji Humble Indie Bundle (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5118619 (17111) rdecaluc
»

Uporabniki Linuxa radodarni, uporabniki Windows skopi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
6218182 (15389) Mipe
»

Telltale razveseljuje uporabnike Macov

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
103521 (2742) borchi
»

Uporabniki Macov premožnejši, ljubitelji tehnologije (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
19412185 (8176) pukyplay

Več podobnih tem