» »

3D tekmovanje "Avto Vizija"

3D tekmovanje "Avto Vizija"

3D News - Vse tiste uporabnike in obiskovalce Slo-Tech.com, ki se ukvarjajo s 3D grafiko in animacijo, bo mogoče zanimalo, da na portalu x3dx.com poteka 3D tekmovanje z naslovom Avto Vizija. Tema je namenoma rahlo populistična, saj je osnovni namen tega tekmovanja prebuditi slovensko 3D sceno in spodbuditi k sodelovanju tudi vse ostale, ki jih to področje zanima. Dogodek se bo končal 28. februarja, tako da je časa za morebitno sodelovanje več kot dovolj, potrebno pa je omeniti še, da bodo najboljši nagrajeni iz bogatega nagradnega sklada, ki ga tokrat v celoti pokriva Maxon, nemški proizvajalec 3D programske opreme. Navdušenci brž odklikajte sem.

6 komentarjev

Jst ::

Malo zamujate. Objava na tisti strani je bila 10ega meseca 2005. Pogoji za sodelovanje je objavjanje svojih del na vsakih 14 dni.

Xplicit ::

maxon pa kr tala software zadnje cajte po 'nagradnih igrah' na slovenskih spletnih portalih :D

Matek ::

Jst, če je tako, se opravičujem, ampak novico je spisal uporabnik z imenom x3dx, v profilu pa ima naveden email infoNO@SPAMx3dx.com, tako da sem predvideval, da gre za enega od upraviteljev tamkajšnje strani, oni pa jo je poslal en dan, preden sem jo jaz objavil. Morda se bo kaj oglasil sem v komentarje in razložil.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

x3dx ::

Evo me! Sej je vse OK. Novica je samo reminder za vse sodelujoče da se tekmovanje preveša v drugo polovico roka in pa seveda dodatno vabilo za vse ostale, ki so novico mogoče spregledali ali pa jih področje mogoče zanima. Namen novice je vsekakor dober, če sem pa slučajno prekoračil kake normative ali pooblastila portala pa prosim povejte.:)
www.x3dx.com Vaše spletno mesto za 3d grafiko, animacijo, programsko in strojno opremo...

Littleman ::

kako komentiraš tole
copy/paste iz vaše strani
Zadnji datum za prijavo na tekmovanje je 2 November 2005 ob 12.30 ponoči

Saj ne da bi hotel sodelovati samo malo je zavajujoče, ker piše v novici privabit spodbuditi ... pol pa takle rok za prijavo. ?!?!?!

x3dx ::

Res je Litlleman.:8)
Se opravičujem vendar smo ta rok potem ukinili in je prijava možna skozi celotno obdobje tekmovanja kar je kasneje v forumu tudi zavedeno.

Kill me or shot me! Mea culpa!:8) :)
www.x3dx.com Vaše spletno mesto za 3d grafiko, animacijo, programsko in strojno opremo...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3D tekmovanje "Avto Vizija"

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
62854 (2472) x3dx
»

cl 1.5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
874708 (3309) LittleDevil
»

Dothan@2.4Ghz

Oddelek: Navijanje
111101 (845) Spajky
»

Kasparov proti računalniku neodločeno

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
122593 (2593) Urajmal
»

Gonilniki Voodoo 3 + XP?

Oddelek: Programska oprema
151387 (1132) XS!D3

Več podobnih tem