» »

Nekaj kratkih

Nekaj kratkih

več strani - Na tak deževen dan, kot je danes (napačno je samo dejstvo, da ni še ponedeljek), vam na Slo-techu za preganjanje dolgčasa ponujamo nekaj kratkih novic z različnih koncev sveta.

The Inquirer tako poroča, da je AMD spet stegnil lovke na kitajski trg. Kot pravijo, je skupaj s podjetjem BLX IC Design Corp v Pekingu odprl nov tehnološki center, ki se bo ukvarjal z razvojem integriranih vezij za tanke odjemalce. Predvsem ciljajo na izdelavo multimedijskih komponent vseh vrst.

Druga zanimivost, na katero nas opozarjajo pri The Inquirerju, je izdaja 18 GHz Maca. Predvsem pozorno preberite prvi dve besedi sestavka.

Zanimiva so tudi pisma na Dan's Data, kjer izveste, kaj se dogaja z baterijami, kako lahko strela uniči elektronske naprave ali kako so včasih na papirne medije zapisovali video podatke, za konec pa lahko na PC Stats osvežite še svoje znanje o optičnih enotah. Prijetno branje.

4 komentarji

Beat-O ::

Jao en tiskarski škrat, namesto 1.8 so napisal 18. Sej naprej v članku normalno piše, ne vem kje je poanta v objavljanju takih novic.

Tomi ::

Če spremljaš Slo-tech vsaj eno leto, boš postal pozoren na odebeljen tisk pod naslovom. To je tudi razlog, da je novica sploh prišla na stran.
metrodusa.blogspot.com

McHusch ::

Šiš kebab. >:D

mchaber ::

Mac je prehitu P48-O







>:D
.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oznake, specifikacije in cene prihajajočih AM2 procesorjev

Oddelek: Novice / Procesorji
113679 (2983) Matevžk
»

Povratek Peltierjevih elementov?

Oddelek: Novice / Procesorji
112422 (2422) TribesMan
»

Finci bodo povezovali Irak

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
62528 (2528) frenk
»

Malo AMDja

Oddelek: Novice / Procesorji
222449 (2449) ferdo
»

O AMD-ju in njegovi prihodnosti

Oddelek: Novice / Procesorji
272031 (2031) Pyr0Beast

Več podobnih tem