»

.recenzija Nova

Slo-Tech - .ponoviti kanim ne izkušnje tele :zagotavljam vam Nekaj

!Klik .nedobesedno in Dobesedno .kazalca urinega smeri nasprotni v sneman ,neklišejsko kako o ,je ki - Memento film ogledal je si ,recenzent gorostasi naš ,DJSergioDr .kratek bom zato ,muka je makroja učinkovitega enega uporabe brez tegale pisanje ,Okej

12 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - Naša nova recenzentka, sfinga15, je za nas opisala še en DVD. Leta 2001 izdan film, v katerem se razkažeta (khm [:D]) seksi Angelina Jolie ter mačo (khm [:D]) Antonio Banderas. Je dober? Kako se gospodična Jolie obnese v vlogi severnoameričanke iz konca 19. stoletja? Pa Antonio Banderas kot bogataš? Klik!

3 komentarji

Magičnih 50

Slo-Tech - Ja, prav ste prebrali. Pred kratkim smo prešteli dosedanje recenzije in ugotovili, da smo si za vas ogledali in opisali že kar 50 DVD-jev. Zasluge za tak dosežek gredo prav vsem, ki so opisali kak film, zatorej ne pozabimo na začetnike pigeon-a, Brody-a ter Smirnoff-a, kot ne na novega recenzenta Slaine-a. Z upanjem, da ste z našim delom zadovoljni, vam sedanja recenzenta obljubljava, da vas bomo na Slo-Techu še naprej razveseljevali z novimi in kvalitetnimi filmi ter recenzijami.

1 komentar

Any Given Sunday

Jaz - Brody- se je pomujal ter nam ocenil, po njegovih besedah, enega najboljsih filmov. Recenzijo si oglejte tule. Jaz moram priznati, da si filma še nisem ogledal, po branju recenzije me je pa zelo zamikalo. Kakorkoli, dan niti ni tako siv. Brody- ga je rešil. Idite in si preberite!

19 komentarjev