» »

Gigabyte GA-6OXE

Gigabyte GA-6OXE

Hardware Central - No, končno se je pojavila ena plošča za Intelove procesorje, ki bo pospravila z starim, a coolskim BX naborom čipovja, ki je po mnenju mnogih še vedno najboljše čipovje za Intela (overclockano, seveda ). Ta plošča je tako zgrajena okrog i815EP (to kar bi mogel biti že i815E - brez integrirane grafike). Kaj je še zanimivega:
  • 4 dimm reže (512MB max)
  • 6 PCI rež, AGP 4x, CNR reža
  • Dva biosa (če vam virus enega povozi, ali če vam prvega ne uspe flesh-at)
  • 153MHz maksimalna frekvenca vodila
Slin, slin...

8 komentarjev

Justy ::

Jaz se kar furam taprvega Seatla od Intela:8)
Sej je vredu plata, sam qrc k se ne da navijat:D

XtX ::

No, končno se je pojavila ena plošča za Intelove procesorje, ki bo pospravila z starim, a coolskim BX naborom čipovja **** halo? - kaj je pri tej podpovprecni gigabajti tako zanimivega? - kaj se nisi videl plate z tem cipovjem? (glej cenik mlacoma!) - kaj blo z BX? - kaj si sploh hotu povedat? - ***** povej nam ime tistega ki ti je dovolil da nas tako zavajas. kaksne sprejemne izpite ti je dal? povej nam kako postanes trosilec gluposti na tej TECH strani? bomo tudi mi kaksno farso zalucali med mnozico, sej je to ze zvezda stalnica. pa naj bo slo-blef kot se sika!

mojsterpeter ::

XtX: če ti kej ni všeč greš še zmeri lohka drugam al pa celo postaviš svojo lastno, "pametno" tech stran.

Senitel ::

Če pogledaš je še zmeraj BX zelo razširjen. i815 je bil od začetka eno sranje, in je šele z EP inačico postal nekaj kar lahko zamenja BX-a po priljubljenosti..

McHregec ::

tale plata je pa čist za mojga frenda on je flashal Qdi ploščo z biosom od Abita

XtX ::

giga suxx, raje kako drugo plato z 815e!
ampak nima veze to, zanima me zakaj si se tako obliznil ob tej nikakvi gigabajti. a ves koliko folka lahko nasede? spet mnozica nesrecnih hardverasev...

aja, glede tega: 'ce ti kaj ni prav pa pojdi drugam, ali naredi si svojo stran', jah, mislim da ste na tak nacin odgovorili prav vsakemu ki je nedrgal okrog te strani.
mene boli K ce ste nekompetentni, vsaj kar se izbire hardvera tice. sej ni blema, ampak mi tezi ko mi folk nosi njihova racunala(in ne samo meni!) ter sprasuje nasvete za njihove zgresene investicije.
in ta plata je spet ena izmed tistih.
ko priporocas, priporoci najboljse ne pa kr neki brez veze. grrr.
-sicer pa si dal dobro idejo. nova tech stran, kjer bi se znasali nad izjavami slo-teksasa. recimo anti-slo-tech.com ali pa kr slo-texas.com
mislim da bi bila kar dobro obiskana

luni ::

XtX hehe to bi pa bilo zanimivo videt, res. Ce se ti bo dalo kr naredi zadevo :). Drugace pa se do dolocene mere res strinjam s tabo, da je Senitel malo pretiraval v novici o tej plati. Mogoce se je nerodno izrazil, mi je pa jasno kaj je mislil.Pa se nekaj: Gigabytove plate NISO sranje, kar prica tudi njih prodaja. So nekje zelo v vrhu, zadnje case se kosajo tudi z ASUSom. Navsezadnje tudi nas novi server laufa na Gigabyte plati. Ok, zdaj bos reko: ja, samo ta itak ni stabilen. Sicer res, ampak ne zarad plate, ampak zarad moje nesposobnosti da bi dobro poslihtal ventilatorje v kisti v roku pol ure, ki sem je imel za postavitev masine. Na sreco je zadeva sedaj popravljena, tako da po moje sesuvanj vec NE BO.Toliko od mene...

mojsterpeter ::

XtX: predlagam ti da si prebereš moj odgovor pod komentarji novice o sesutju našega serverja


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bela matična plošča

Oddelek: Novice / Matične plošče
131900 (1900) BigFoot
»

i815EP B na ASUS-ki

Oddelek: Novice / Matične plošče
51517 (1517) mico
»

ASUS CUSL2-C i815 EP

Oddelek: Kaj kupiti
131210 (1072) DanKick
»

Msi 815EP Pro

Oddelek: Kaj kupiti
81321 (1209) DanKick
»

KATERO MAMA PLATO z 815EP

Oddelek: Kaj kupiti
351899 (1615) Siluro

Več podobnih tem