Forum » Programska oprema » Slovenski office xp
Slovenski office xp
mitjaxp ::
Zanima me če obstaja slovenska različica offica xp. Imam angleško verzijo pa me zanima če se mogoče dobi kakšen slovenski dodatek.
appz ::
po novem so tudi windows xp slovenski ...sam ne vem pa al je zato narejen dodatek al so prov slovensko spisani...sicer pa to menda andrej ve
lp
lp
andrej ::
samih slovenskih winsow ni. dobi se poseben dodatek, ki ga instlairas nad ANGLESKE winse XP in ti potem user interface in pomoc spremeni v slovenscino.
pramarko ::
Ja, zdaj pri winsih "slovenjenje" zgleda podobno kot na Linuxu... enostavno nalozis language pack iz prilozenega cdja. Office XP pa je se vedno po starem preveden. Jst imam Slo verzijo, dobil sem jo pa od MS Slovenija.
scenic ::
Slovenski "upgrade" je na voljo samo za XP Professional verzijo, XP Home ne moreš imeti slovenskih.
Lp
Scenic
Lp
Scenic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ang Office XP in slovenski spell checker?Oddelek: Programska oprema | 3015 (2968) | andrej |
» | office xp slovenski languge packOddelek: Operacijski sistemi | 3088 (2843) | andrej |
» | xp slovenski?Oddelek: Operacijski sistemi | 1530 (1235) | Neo32 |
» | Win XP NTFS?Oddelek: Programska oprema | 1387 (1046) | andrej |
» | Office XP in proofing toolOddelek: Programska oprema | 2115 (1985) | andrej |