Forum » Programska oprema » Microsoft Windows
Microsoft Windows
capitanoss ::
Kot kaže Microsoft sploh več ne bo delal Slovenskih verzij programa Windows. Zato me zanima katera je najnovejša SLO verzija ???
Kje ste zdaj vsi ?
Borci ::
Tako je, Windows XP bo prvi profesionalni operacijski sistem, ki bo preveden v slovenščino.
Drugače pa maš v slovenščino prevedene Win98, in ta zadnji Win ME.
Drugače pa maš v slovenščino prevedene Win98, in ta zadnji Win ME.
MTB ::
Brcnil si v temo. Po tvoje potem tudi Win95 SLO ne bi smelo biti, ker ni bilo slovenske verzije Win 3.1?
RS
RS
Marjan ::
nekje sem prebral, da je Slovenija najmanjsa drzava na svetu kjer bodo win XP v njihovem jeziku -torej slovenščini!
cool
cool
Kriko ::
Imaš prav, smo najmanjša država ki bo imela prevedene WinXP. Najprej je bilo rečeno da nebo slovenske različice kasneje pa so se odločili da bo!!!
TOREJ SLOVENSKI WINXP BOJO!!!
TOREJ SLOVENSKI WINXP BOJO!!!
andrej ::
capitanoss: Kaj kako? XP-ji bodo zdruzili win9x in NT linijo. Ce XP-ji nebi bli slovenski potem je to konec s slovenskimi MS OS-i.
Vprasanje ni blo ali bodo XP-ji slovenski, ampak katera verzija bo poslovenjena - Home ali Professional. No, saj je blo vprasanje ker je mogla korporacija to odobrit. Ne vem ce ze zavedate, ampak slovenjenje taksnega izdelka je zelo drago. S prodajo komaj dobijo stroske nazaj...
Res pa je, da smo najmanjsa drzava, ki ima lokalizirane izdelke. To je res MEGA in vse pohvale nasim v MS Slovenija!
Vprasanje ni blo ali bodo XP-ji slovenski, ampak katera verzija bo poslovenjena - Home ali Professional. No, saj je blo vprasanje ker je mogla korporacija to odobrit. Ne vem ce ze zavedate, ampak slovenjenje taksnega izdelka je zelo drago. S prodajo komaj dobijo stroske nazaj...
Res pa je, da smo najmanjsa drzava, ki ima lokalizirane izdelke. To je res MEGA in vse pohvale nasim v MS Slovenija!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftova neumnost pri xp home editionOddelek: Operacijski sistemi | 2043 (1648) | jlpktnst |
» | xp slovenski?Oddelek: Operacijski sistemi | 1530 (1235) | Neo32 |
» | Poslovenjeni WinXP in OfficeXPOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 2470 (2470) | Tr0n |
» | Kaj pomeni ??Oddelek: Slo-Tech | 2317 (2195) | PaJo |