» »

Joli za zgodovino!

Joli za zgodovino!

PinkPonk - Sicer tale novica res nima nikakršne povezave z računalništvom, si pa vsekakor zasluži pozornosti. Včeraj ob približno 20.55 uri je velenjčanka Jolanda Čeplak na evropskem dvoranskem prvenstvu v Muenchnu osvojila zlato kolajno in se z zlatimi črkami vpisala v zgodovino slovenske in svetovne atletike. Tako je svetovnemu dvoranskemu rekordu na 800 metrov izpred nekaj mesecev dodala še včerajšnjo zmago, 800 metrov na prostem. Priljubljena Joli se v domovino vrača danes, sprejem za navijače pa bo ob 16. uri pred nakupovalnim centrom Citypark v Ljubljani. Čeplakova bo zatem s helikopterjem poletela proti mariborskemu Europarku, kjer jo bodo lahko obiskovalci pozdravili ob 17. uri. Predvidoma ob 17.30 uri pa bo poletela proti domačemu Velenju. Helikopter bo pristal okrog 18. ure na Titovem trgu, kjer bodo za zlato someščanko pripravili svečan sprejem. Pa še slika za zgodovino:

26 komentarjev

_Mortal_ ::

In kaj pol
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Boeing ::

Joli za predsednico :D
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Polde ::

Joli ti si naš(a).:D
Ni da ni!!!

*TV* ::

Ajde sej nic ne recem, samo ce je to hardvarska stran pol mogoce sportne novice glih ne sodijo sem [:\]

Ker drugace bi mogli se pisat se o drugih sportih v katerih smo dosegli podobne ali pa se vecje rezultate. Drugace pa bravo Čeplakova :)

Lee_Nover ::

to je zarad jogurta
otroc pijte jogurt !

BaRtMaN ::

Go, bi*ch, go! >:D
Vsekakor zelo fajn tole. Sm da ne bo helikopter strmoglavu! [:\]

V-i-p ::

*TV*: Lej, a je tako težko "prezreti" eno novico, če ti ni všeč? Drugo bi blo, če bi bile takšne novice vsak dan po kakšne 3, 4 zaporedoma. Logično, to ni športna stran, če pa na vsakih 5 let pride kakšna "izredna", ki nima povezave z računalništvom, pa tudi ne boš verjetno umrl, a ;((?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

*TV* ::

VIP sej je cisto tvoja izbira, sam pomoje malo napacno izbiras vsebine. Sej je lep dosezek pa vse, sam pol bi mogo celo nogometno svetovno prenasat (kar je nedvomno vecji promocijski dogodek) pa olimpijske igre pa se bi lahko nastevo... kar hocem povedat je da za te stvari obstaja nesteto sportnih strani.

Kot drugo pa tudi tista novica z simobilom malo cudna, ona o novi strani MSZS pa se bol. Moje mnenje...

*TV* ::

Novica je zgleda bila odstranjena.

tha_man ::

Saj lepo, sm z računalništvom pa tole res nima nobene zveze. Lahko bi vsaj napisali kateri računalnik je meril čas or something [:\] :D
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

NoUse4AName ::

ce ti ni vsec ne beri, te noben ne prosi da obiskujes stran

V-i-p ::

"*TV*: Kot drugo pa tudi tista novica z simobilom malo cudna, ona o novi strani MSZS pa se bol. Moje mnenje..."

Oprosti, če ti nisi novice dobro prebral ti jaz (žal) ne morem pomagati, no. Novica je bila napisana v stilu, da je na netu polno programov ki omogočajo pošiljanje sms sporočil, ponavadi pa imajo nekateri samo za mobitel, nekateri samo za simobil, nekateri samo za mobitel in simobil, nekateri so pa nezanesljivi. Ta link, od simobila, katerega sem jaz napisal v novico pa NA ENEM MESTU omogoča pošiljanje NA VSA SLOVENSKA OMREŽJA (031, 041, 040, 070), poleg tega je zelo zanesljiv, poleg tega je zelo hiter in poleg tega omogoča pošiljanje še na dva tuja operaterja vse na enem mestu, takih "programov", ki toliko omogočajo je pa malo, kajne? In en prst imam dovolj da ti naštejem tak program ki poleg vsega zgoraj naštetega podpira pošiljanje sporočil daljših od 160 znakov (tukaj jih lahko do 350) in še eno lepo lastnost ima, tudi če pošlješ preko interneta, ti prejemnik lahko odgovori na tvoj gsm, bo dovolj? Zato se mi je zdelo vredno jo dati med novice ne zato, ker bi bilo kaj takega novo... Glede ministrstva je pa tudi napisano da je za tiste KI ŠE NE VESTE, torej, če ti veš, prav, ni se pa treba obregnit za vsako stvar ki ti ne paše, če se ti pa da, pa tudi prav, le privošči si...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

perci ::

Res ne vem, kaj se tolk pritožujete. Vip je skoraj edini, ki sploh objavlja novice. Res niso vse potrjene, ampak je pa definitivno najdelavnejši pri pisanju novic, razen pisunov seveda. Novice drugih sploh čez prvo rešeto ne pridejo, da ne govorim o tem, da nekateri postajo kar svoje forumske težave v novice. Skratka, moje mnenje je, da je kdaj pa kdaj potrebno potrditi tudi kako novico, ki ne sodi v računalniško sfero, saj jih je res zelo malo. Če ti ni všeč je pač ne beri, saj je ni tako težko preskočiti, ne?

Dr_M ::

cist prov da se se ksnim drugim sportnikol nameni neki pozornosti, se posebi ce kej dosezejo, ne pa da se samo o fuzbalerjih pa o kosarkasih govori.

kuntek ::

*TV* in njemu podobni: Zlata slovenska medalja na evropskem prvenstvu, ki je bila dobljena v kraljici vseh športov (atletika) ima za našo malo državo takšen pomen, da jo lahko uvrstimo tudi na računalniško stran. Saj ne pišemo reportaže o celem evropskem prvenstvu (ali o celem SP v nogometu, OI,...), če pa te moti, da omenimo našo zlato Joli pa si navaden debil in novico lahko ignoriraš. Lahko smo ponosni, da imamo nekoga, ki lahko dostojno predstavlja našo malo državo po celem svetu. Tega pa ne moramo trditi za naše politike ali pa naše nogometaše na letošnjem SP-ju (ne zamenjajte tega z uvrstitvijo na SP ampak na debakel, ki se je zgodil na SP-ju). Sam sem velik zagovornik SLO športa in če dosežemo takšen uspeh kot smo ga včeraj, je to vredno objaviti.

blank3_ ::

V.i.p. ne obremenjuj se s takimi komentarji ala *TV*.
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.

Balky ::

BRAVO JOLANDA, in lepo da take stvari poveste tudi na slo-tech-u, saj nas je večina poleg ljubiteljev računalništva tudi ljubiteljev športa in Slovenije in smo na naše športnike ponosni, saj nam v tej državi edino oni naredijo kak lep dan, večer...

MI_KO ::

V.i.p. res je lepo, da si se zavzel za Jolando, saj je njen dosežek res hvale vreden. Vseeno pa se strinjam, da je ta novica bolj primerna za forum, saj nima res niti najmanjše zveze z računalništvom in tehniko nasploh. Konec koncev je vsak dan toliko novic, ki so objave vredne, pa vendar jih nihče ne da na to stran. Zakaj potem ne objaviš, da je recimo renault napovedal novega megana ali pa, da je rekordna količina padavin poplavila Avstijo? Kolk je še drugih slovenskih športnikov, ki si prislužijo veliko večjo slavo kot Jolanda (Martin Strel, Dušan Mravlje,...)

AJA: Simobilov Esms res ni nobena novica več, saj ga sam (pa tudi več 10 mojih prijateljev) uporabljam že več kot 1 leto!

Drugač pa: Keep Going! (Ne Odnehaj)
MI_KO

mico ::

jolanda je pa moja soseda :)
hoce kdo kak avtogram? :P

DeLonghi ::

Kar se tice Simobil E-SMSa- pozabil si napisati, da moras biti uporabnik Simobila, ce hoces dobiti odgovor nazaj na svojo GSM stevilko...tako, da je ta opcija bolj bedna kot ne;(
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe

D.A.

CaqKa ::

zakaj bi pa SP v fuzbalu omenjali tukaj?.. da omenimo kak kretensko so nas zastopali dotični osebki? pa da dokažemo kak fer odnos imamo med sabo? pa zato da sploh pokažemo da je slovensko moštvo sestavljeno iz 100% Slovencev?

Kaboom ::

GOOOooo Jooooliiiiii :D :D

slika je spektakularna, v stilu eat my dust :D

da pa takšna novica spada na vsaki sajt pa bom čist malo omeno... evo... sem že :)

mico - pozdravi jo :) pa omeni da je ene računalničarje oko zabolelo ko so prebrali med DDR in 15" novicami...

Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

blue96 ::

dvoransko prvenstvo - na prostem?
.

para-site ::

Gremo, Jolanda, gremooooooo:))

attackiko ::

kam gre ta svet.. na nogomet.com sem ravno bral clanek o ekstremnem hlajenju procesorjev >:D

msmiha ::

VIP novico si malo zgrešil
Včeraj ob približno 20.55 uri je velenjčanka Jolanda Čeplak na evropskem dvoranskem prvenstvu v Muenchnu osvojila zlato kolajno
.
Ni bilo dvoransko prvenstvo ampak je laufala na prostem:D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Internetne hitrosti doma in v tujini.

Oddelek: Omrežja in internet
131348 (1037) hojnikb
»

Prevod- slovenščina v latinščino

Oddelek: Sedem umetnosti
51729 (1032) gorazdz
»

Joli za zgodovino!

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
262118 (2118) Lee_Nover
»

JOLANDA

Oddelek: Loža
261884 (1421) Pisk

Več podobnih tem