» »

Microsoft Office XP

Microsoft Office XP

The-Ctrl-Alt-Del - Na strani The-Ctrl-Alt-Del so dobili nov Microsoftov paket programske opreme, Office XP. Prvo, kar je zanimivo, je to da vam Microsoft dovoli predogled Offica XP za pičlih 20 dolarjev. Ja, zdi se vam čudno in tudi je. Verzija, ki jo dobite za 20 dolarjev, se vam bo, kot to piše v drobnem tisku, zaklenila 31. Avgusta. No, pa h konkretnim stvarem... Namestitev je lepa ter poteka hitro (okoli 5 minut). V paket Office XP so vključeni Word, Excel, Acces, FrontPage in Outlook. Od vsakega lahko na tej strani vidite dve zaslonski sliki. Meni ne zgledajo nič kaj drugače kot Office 2000... Vključenih pa je veliko novosti. Pomembnejša je podpora zvoku, s katerim lahko krmilite Office XP in mu celo narekujte tekst. To orodje je zaenkrat na voljo samo za angleščino, kitajščino in japonščino.

7 komentarjev

andrej ::

zadeva izgleda malo drugace - flat menuji... drugace pa moras dobro pogledat, da vidis novosti... za navadne smrtnike se nadradnja ne bo ne vem kako splacala... hell, za navadne uporabnike je paket Works dovolj...:D

bostjan1s ::

kok sem slišal bodo neke hude protipiratske zaščite ubrali pri officu in tud win ne bo izjema..

andrej ::

ma nic kaj posebnega. Isto kot je to blo pri dolocenih Office 2000 verzijah. Samo aktivirat ga mores pa je... nic posebnega. crack za office XP ja pe ze odzunaj...

undefined ::

A je blo o tem sploh kaj dvoma? ;)

Loki ::

brezveze, jest bom kar na 2000 ostal. Je zame dost.

Bibi ::

HI!

NE morete verjeti kako sranje je to. Res je da so se potrudili pri novih slikicah za simbole in da bi se se mogoce (nisem sure) nasla kaka nadlezna sponka vec. Poberejo kakih 10m vec rama ko se nalozijo in ostalo je vse bolj ali manj isto.

Aha se nekaj protipiratska zascita se ne obnese, vendar ni vec tako enostavno kot je bilo prej serial in konec.

Toliko da boste obvesceni.

undefined ::

Kaj pa je še potrebno poleg seriala, Bibi? Mal povej, če si bolje obveščen, ane. Ne vse zase zadržat. Share your knowledge, and let the people know you know that you don't really know! ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

language paket iz Office XP v 2003

Oddelek: Programska oprema
122207 (1967) Roadracer
»

Ang Office XP in slovenski spell checker?

Oddelek: Programska oprema
72948 (2901) andrej
»

Microsoft Office XP error

Oddelek: Pomoč in nasveti
61613 (1510) Lejj
»

Interes

Oddelek: Loža
9853 (646) andrej
»

xp slovenski?

Oddelek: Operacijski sistemi
151477 (1182) Neo32

Več podobnih tem