Forum » Programska oprema » language paket iz Office XP v 2003
language paket iz Office XP v 2003
Marjan ::
Imel sem Office XP s slovenskim crkovalnikom, to je tisti 1060 paket.
Zdej me zanima, če se da ta paket prestavit v Office 2003 - eng. verzija. Ker na žalost nima notri podpore za slovenščino, ima jo pa za 40 drugih jezikov
Kako bi paket 1060 prestavil v Office 2003 ?
Zdej me zanima, če se da ta paket prestavit v Office 2003 - eng. verzija. Ker na žalost nima notri podpore za slovenščino, ima jo pa za 40 drugih jezikov
Kako bi paket 1060 prestavil v Office 2003 ?
Han ::
Skopiraš ga v Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ PROOF. Vedet moraš samo katere datoteke vse spadajo v "slovenski" paket...
Han ::
Več datotek je, oblika je prava. Spodaj jih je nekaj, nisem pa prepričan, da so vse...
Mshy_sl.lex
Mshysl32.dll
Mspsl32.dll
Mssp_sl.lex
Msth_sl.lex
Msthsl32.dll
Mshy_sl.lex
Mshysl32.dll
Mspsl32.dll
Mssp_sl.lex
Msth_sl.lex
Msthsl32.dll
Dusko ::
Proffing tools dobiš v cvetličarni imenovani Suprnovi. In zato rabiš BT klienta ampak to verjetno že veš.
Ampak nevem zakaj bi se tako trudil ko pa je zadeva preprosta
Mapo C:Program Files/Common Files/Microsoft Shared/Proof vzameš na računalniku, ki ima nameščen slovenski office in jo daš zamenjaš z mapo na tvojem računalniku.
Da pa vam ne bo treba iskat sloveske Proof mape, vam jo prilagam. Dobite jo tule: proof.rar
Ampak nevem zakaj bi se tako trudil ko pa je zadeva preprosta
Mapo C:Program Files/Common Files/Microsoft Shared/Proof vzameš na računalniku, ki ima nameščen slovenski office in jo daš zamenjaš z mapo na tvojem računalniku.
Da pa vam ne bo treba iskat sloveske Proof mape, vam jo prilagam. Dobite jo tule: proof.rar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsakih 5 minut - Internetna reklama ?!Oddelek: Omrežja in internet | 2959 (1948) | SanAndreas |
» | Spelling checker v Word-uOddelek: Programska oprema | 6482 (5938) | zvau |
» | [MS Office] namestitev MS Proofing Tools 2003 v Office 2007Oddelek: Programska oprema | 5338 (4832) | bluefish |
» | Office XP in proofing toolOddelek: Programska oprema | 2115 (1985) | andrej |
» | WordOddelek: Pomoč in nasveti | 2094 (1962) | White |