» »

Osmi Linux Install Fest

Osmi Linux Install Fest

Lugos - Lugosovci so mi sporočili, da se bo 22. 4. 2001 v Novem mestu odvijal že osmi Linux Install Fest po vrsti. Če še niste razbrali iz imena, je install fest namenjen čimbolj subtilnem širjenju Linuxa med slovenske navdušence, ki te izkušnje še niso imeli. Sam dogodek se bo odvijal na visoki šoli za upravljanje in poslovanje. Da pa ne boste mislili, da bo edino, kar se bo tam odvijalo, nameščanje Linuxa. Sploh ne, kajti za tisti dan je rezerviranih 5 urnikov za predavanja. Zaradi "bratstva i jedinstva" bomo jutri v desni pas strani dodali tudi mali banner, ki vas bo vodil na domačo stran prireditve. Jaz se bom najbrž prikazal, Primož upam da tudi, lunija bomo pa že kako spravili iz njegovega kokona v Mariboru, da se bo prikazal . Toliko o tem.

4 komentarji

Tjulenj ::

desni? morda levi? :D

simon ::

Kaj ko bi najprej naredili slo-tech uporaben v linux-u

prfoks ::

Jaz prav tako uporabljem Linux. Ampak en problem je pri teh Linux Festih. In to je starost udeležencev, povprečna starost je pod 19 let. Jaz s svojimi 28 izpadem kot pravi starec, pa čeprav linux uporabljam že 7 let :((:8)

minmax ::

Kar se tice Slo-tech strani moram rect, da uporabljam Linux in Mozilla 0.7 in do zdaj se nisem imel tezav z njimi (razen tega, da sem enkrat blokiral cookije in se potem cudil zakaj ne dela)

Kar se pa tice povprecne starosti, bi pa rekel tako, da je razlicno. Lansko leto v kibli je bila kar visoka, kje drugje spet nizja, nikar se ne sikirajte... Se vedno je veliko zanimivih stvari za videt









Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ideja več glav več ve in linux strežnik

Oddelek: Operacijski sistemi
191454 (1095) 2g00d4u
»

inschtala fest @ Koper

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
72007 (1680) pingec
»

Videi Linux Fest 11

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
293809 (2737) Gandalfar
»

Linux delavnice

Oddelek: Operacijski sistemi
15953 (818) BigWhale
»

kateri OS ?

Oddelek: Operacijski sistemi
221619 (1297) celada

Več podobnih tem