Forum » Operacijski sistemi » Linux delavnice
Linux delavnice
gregany ::
Lep pozdrav!
Zanima me če ma kdo kako informacijo, če bodo vkratkem kakšni tečaji za Linux, al kak "linux dan" nekaj v tem smislu!
Hvala
Zanima me če ma kdo kako informacijo, če bodo vkratkem kakšni tečaji za Linux, al kak "linux dan" nekaj v tem smislu!
Hvala
_-Da je nekaj nemogoče ni dejstvo ampak predsodek_-
Jebiveter ::
gregany: Zadeva ima pri nas ze ustaljeno ime in se ji rece Linux Install Fest. Kolikor vem bo letos vsaj se eden. Ta dogodek ima v organizaciji LUGOS drustvo, zato ti priporocam, da redno spremljas tole stran, kjer bodo pravocasno objavili take zadeve.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jebiveter ()
hruske ::
stran na www.kiberpipa.org pripravlja za to akademsko leto delavnico z linuxom na različne tematske sklope, sej bo se kaj objavljeno. Predvidoma bo ob torkih, če ne bo kak faks kaj zašuštral.
CCfly ::
Enkrat moram pa res v Kiberpipo zavit. Me je že dostikrat mikalo pa sem imel vedno kaj na faksu.
hruske ::
Sej če ne boš prišel na kak dogodek, oz. če boš kar tako na slepo not zavil, bos verjetno precej zdolgocasen.
Pac ... free internet access.
Pac ... free internet access.
sash ::
Jeseni bo en tak fest v mariboru...
Kje bo pa to kaj objavljeno, ker se mam namen v mrzlih mesecih linuxa naučiti in bi mi en uvod v to stvorenje zelo prav prišel
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
BigWhale ::
Objavljeno bo zelo verjetno tukaj, na mailing listah drustva lugos, na web strani drustva, najbrz se kje...
Predvidena lokacija pa je Narodni dom, bolj natancno Kibla..
Predvidena lokacija pa je Narodni dom, bolj natancno Kibla..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj ni res, pa jeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3983 (2245) | Pithlit |
» | inschtala fest @ KoperOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2088 (1761) | pingec |
» | Videi Linux Fest 11Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3923 (2851) | Gandalfar |
» | Kiblix & Linux (Install) Fest 10Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2256 (2256) | Poldi112 |
» | Microsoft priznava, da zanj Linux predstavlja grožnjoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3259 (3259) | BigWhale |