» »

Svetleče tipkovnice

Svetleče tipkovnice

Slo-Tech - Ideja o osvetljenih tipkovnicah je že precej stara, toda do sedaj nismo videli praktično uporabnega masovno proizvajanega izdelka. Sicer so velika podjetja (HP, IBM, Compaq, Apple...) že nekaj poizkušala, toda stvar se ni prijela. Majhno podjetje z imenom Twenty-First Century Technologies (TFCT ali TCT ?) pa je prepričano, da se bo njihov izdelek Nite-Surfer prijel in "spremenil način uporabe PCjev" (oh, kako ljubim visokoleteče izjave). V bistvu gre za tipkovnico z osvetljenimi tipkami, ki omogoča uporabnikom tipkanje v temi tudi takrat, ko nočejo imeti prižgane luči. Glavna prednost pred konkurenčnimi izdelki pa je v tem, da sij s tipkovnice ne moti pri branju zaslona. Tipkovnica naj bi se prodajala po $49 (okoli 12K SIT), TCT (ali TFCT?) pa zaenkrat še išče strateške partnerje. Več tukaj. Thnx, -ROK-.

5 komentarjev

bf4ed ::

Tako tipkovnico lahko napravijo za 3000 SIT ne pa 12 kake budale !!S takimi cenami!
[:][:]

blank3_ ::

Mas prav... navsezadnje se jo pa da tud doma naredit. Jest kr mal mislem da bi jo, sam bi rabu en extra adapter za napajanje...:)

Jeebs ::

Hehe, ampak stvar zgleda vseen dobr! Si jo bom nabavu, ko bo dnar. A mogoce kdo ve, ce se da regulirat moč osvetlitve?>:D

R0K ::

jest sem se kasr na navadnih starinskih tipkovnicah...

Thomas ::

Tipke, ki so momentalno v funkciji, se morjo svetit drugače kot tiste, katerih pritisk ne bi sprožil odgovora. Se pravi, programsko krmiljene osvetlitve. Če ne - ni kaj prida.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Osvetljena tipkovnica (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619756 (1078) bajsibajsi
»

Ali sem zašuštrala uvoz iz Kitajske (certifikati)?

Oddelek: Loža
113040 (2304) poweroff
»

Zanimiva SLO tipkovnica z naslonom za zapestje in osvetlitvijo?

Oddelek: Kaj kupiti
152162 (1690) Han
»

Iščem zelo flat tipkovnico

Oddelek: Kaj kupiti
191807 (1231) Bethrezen
»

EluminX-ova igričarska tipkovnica

Oddelek: Novice / Ostale najave
82373 (2373) msmiha

Več podobnih tem