» »

Film Lord of the Rings

Film Lord of the Rings

Geek News - Za vse oboževalce Tolkienovega Gospodarja prstanov: na geeknews sem zasledila eno stran, kjer so objavili nekaj slik iz prihajajočega filma, posnetega po tej knjigi. Tudi sicer je na tej spletni strani precej informacij o filmu Lord of the Rings, priporočen ogled za vsakega pravega oboževalca! Klik!

10 komentarjev

PaJo ::

Lepo to. Ta film moram obvezno videt, ker se mi knjige enostavno ne da brat:D

BlackHole ::

KONČNO!!
Sem že sam mislil obvestiti vas o tej strani, pa se mi je zdelo da je še malo hitro. Mislim, da bi to knjigo moral vsak prebrati, ker mislim da je samo branje veliko boljše kot film, že samo zato ker dlje traja in ker izveš vse podrobnosti. V filmu bodo itak morali 1/2 izpustiti. Drugače pa tudi jaz komaj čakam na ta film. Kolikor sem bral zadnje članke bi naj bi ta film sestavljen iz treh filmov, ki bodo skupaj trajali okrog 8 ur. Na internetu že nakaj časa kroži odlomek oz. "teaser" iz filma (druščina). Film bi naj bil na ogled konec decembra letos. Snemajo ga na Novi Zelendiji, v njem je nakaj znanih igralcev, škoda edino da ne bodo posneli nič iz Hobitta. V ta film so vlložili več denarja kot v Titanic in govori se, da bo to eden največjih filmov zadnjih 50 let. Kolikor sem do sedaj prebral in videl, bo po moje film dober oz. ne bo polomija, kar si režiser Jackson ne bi smel privoščiti pri taki uspešnici.

element ::

Uuuu huuuuudooooooo!!! 8-O8-O Ta film morem it nujnoo! gledat! :D Zdele glih berem (pred njo moreš prebrat še knjigo hobit, da veš, zakaj se pol v GP gre) GP, sm čist na koncu druge knjige (od treh) in je carska, vredna da prebereš vsako besedo... Komi čakam film, slin, slin...:))

BlackHole ::

V bistvu sem vas mislil obvestiti o tej strani Ain't It Cool , tam lahko najdete tudi slike od figur glavnih igralcev, ki bo na prodaj, mislim da junija ali julija. Med njimi so tudi super čelade orkov, sicer v pomanjšani velikosti in druge stvari iz filma.

luni ::

Heh, Tinka je koncno odkrila Imladris. Samo eno opozorilo: ce nimas casa se raje ne lotevaj foruma, ker je res obsezen in zanimiv :).

BlackHole hja film bo 100% dober ampak se bojim, da bo nas die hard fane razocaral. Ze razsirjanje vloge Arwen (ker jo pac igra Liv Tyler) je slabo, potem pa se je se izvedelo, da bodo kompletno izpustili del s Tomom Bombadilom. Stupid! Ce bodo spustili Bombadila bodo spustili tudi Old Man Willowa in wraithe, to pa so zelo pomembne prelomnice v knjigi, ker se hobiti prvic srecajo s pravo nevarnostjo in se zavedo da potovanje ne bo pis of kejk.

Pelcijan: mah, v LoTR itak ugotovis da je pol Hobita ena velika izmisljotina :).

BlackHole ::

Saj, če bi hoteli vse pripetljaje zajet, potem bi tak morali dolžino filma podaljšati še z polovico.
Luni, kaj misliš s tem, da je Hobbit ena velika izmišljotina?

luni ::

ne mislim, da je izmisljotina, ampak potem izves da se kar nekaj stvari ni zgodilo tako, kot jih je Bilbo pripovedoval v Hobitu

BlackHole ::

Ne vem točno na kaj misliš (ali pa se zdajle ne spomnim), čeprav no dolgo tega odkar sem prebral Hobitta, tenutno še berem LOTR, sem v četrti knjigi. Daj prosim objasni mi, kaj ni tako kot je Bilbo pripovedoval, morda nisem česa dobro razumel.

element ::

Ja, to je res škoda, če bojo spustil toma bombadila, pa tist k se u jih vrba požre pa jih on reš, škoda... :( Pomoje film ne bo tok dober kot bi lahko bil, ker bojo mogl spuščat stvari, to pa ni dobr :(. Sm pa drugač velik Tolkien fan, pa me zanima, če se da še kakšno njegovo knjigo dobit razen Hobita pa LOTR? Thnx. :D

DarkWIng ::

Andrej ma čist prov.. ko das enkrat XP-je gor jih preprosto ne morš dat dol.. tistih par bugov gor al dol... (btw andrej : zakaj ne morš pečt audio CD-jov z nerotom?)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nizozemski sodniki: oboževalci, ki na lastno pest prevajajo podnapise, kršijo zakon (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
8620958 (17687) Lonsarg
»

9

Oddelek: Sedem umetnosti
6746 (601) Čelešnik
»

Gabe Newell in Erik Johnson gresta v Avstralijo

Oddelek: Novice / Igre
144312 (3008) BigWhale
»

Kaj je to screener?

Oddelek: Sedem umetnosti
323733 (3037) topsi
»

Matrix 2

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
81899 (1899) BigFoot

Več podobnih tem