» »

Računalnik v avtomobilu

Računalnik v avtomobilu

Signal Creations - Jaz sem v to že prepričan: Ko si bom kupil svoj prvi avto, bom vanj zagotovo vgradil računalnik. O tem smo s prijatelji že razmišljali ter prišli do kar zanimivih rešitev, a se je pogovor vedno ustavil, ko smo prišli do cene tega početja. Našel se je pa človek, ki je svojo grožnjo uresničil ter končni izdelek poslikal. Pozor - računalnik v avtomobilu!

6 komentarjev

NoUse4AName ::

se obstajajo mehaniki ki vgrajujejo racunalnike v avte. Sam vedno je problem z diskom. Ce je cesta kolko tolko lepa se gre(brez lukenj), tak da lahko to vgradis v avto ki se samo vozi po mestu.
Sem slisal da je en slovenec ki racunalnike vgrajuje resil problem z diskom tako da ga ovije v gumice, cist celi disk in to na debelo.

Jeebs ::

Zanimivo tole. Glede diskov... Mislm, da bi se dalo disk nekako vgraditi tako, da bi bilo vse skupaj ovito v peno. No ja, nisem glih strokovnjak na tem področju, ampak idejo sm pa le dal. Al pa za disk kovinsko ohišje, od znotraj obloženo s peno, na ostalo stvar pa pripet z nekakšno verzijo 'amortizerjev', k bi blažil učinke vožnje. Hm... A je moja zamisel čist neumna al bi se dal kej v tej smeri uredit? Sej pravm, amater.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

eraserr ::

mene moti samo ena zadeva, lcd monitor!! kje ga dobit in za kakšno ceno? disk bi se pa dalo nekako amortizirat, samo tako, da bi se še vedno dovolj hladil, ker če bi ga v gumo zavil, bi se disk na znotraj spekel >:D

samo res me pa zanima kolk bi me pršu takle monitorček?

||_^_|| ::

vse ostalo ni blema mene tut sam monitor skrbi/zanima, kakšna cena, kje bi ga dubu, pa kakšna je kej ločljivost tega. A ga loh kr na vsako grafo prklopš, al rabš kej hudo posebnga met?

boogoo ::

:O
Mislim ne...... ideje pa take. Pa še estetsko ni.... Avto je za vozit, kaj boš z rač. v njem.... Če pa ga že tak hudo rabite pol pa je boljše nabavit notebooka, pa je problem rešen.

jure1873 ::

avto je za vozit, ampak lahko se gres nekam vozit s kolegi in potem gledas kaksen divx, imas mp3player namesto radia, gps v sloveniji se ne ampak mogoče kdaj bo

meni disk dela brez problemov in ne vozim lih lepo. namontrial sem ga postrani tako da se glava ne poskoduje ce disk skace.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali je še možnost odkriti vzrok vdora v infor. sistem?

Oddelek: Informacijska varnost
315186 (3861) McMallar
»

Wifi oddajnik

Oddelek: Operacijski sistemi
186064 (5165) Ahim
»

IP naslov in zasebnost

Oddelek: Informacijska varnost
185771 (4993) FrizzleFry
»

Izginule mape

Oddelek: Pomoč in nasveti
11982 (758) Rainbow Dash
»

E-država?

Oddelek: Novice / Zasebnost
92580 (2580) royt

Več podobnih tem