» »

HDD hladilnika

HDD hladilnika

več strani - Poletje se počasi bliža vrhuncu, ko bodo nastopili najbolj vroči dnevi v letu. Zaradi toplejše okolice se bodo tudi računalniki bolj greli - overclockani primerki še toliko bolj. Vendar silikon preživi (skoraj) vse, disk pa ne. Nekateri diski se že tako ali tako precej grejejo, če pa je sistem povrhu vsega še navit, je situacija še slabša. Prevelika temperatura diska lahko privede do izgube podatkov (pozabite na 5400 rpm diske, štejejo samo diski, ki imajo 7200 ali več obratov na minuto). Da bi se zavarovali pred tem, si bo treba omisliti posebno ležišče, ki bo disk hladilo. Vendar katerega? Izbira je precej pestra: če vam podjetje Globalwin kaj pomeni, potem kliknite sem in si oglejte njihov hladilnik, če pa vam znana podjetja ne pomenijo kaj dosti, pa si lahko ogledate test HDD hladilnika, ki ga izdeluje meni precej neznano podjetje. Še prijateljski nasvet: ležišča za disk (razne npr. Globalwinovega modela) se vam gotovo ne splača naročali iz tujine. Raje malo pobrskajte po "naših" trgovinah, pa še poštnino boste prihranili .

2 komentarja

||_^_|| ::

tale globalwinova rešitev zna bit pomoje kar precej glasna.
jst sm pr nas kupu za 3800 pašeneki sitov eno zelo dobro stvarco za hlajenje mau podobna tisti od une "neznane firme" sam brez unga za 5,25 režo. Disk je mrtu hladn:))

AlienRex ::

Kaj pa pravite na tega lepotca firme GlobalWin. Kolikor sem bral, ga povsod hvalijo. I-Storm II review. Kaj podobnega ni moc dobiti pri nas, ali pac?8-O


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20691405 (27163) Ganon
»

Tehnična risba vodnega bloka am2 / am3

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
71684 (1319) Matrixxx
»

top ohišje

Oddelek: Kaj kupiti
423349 (2227) frudi

Več podobnih tem