» »

Močnejša konkurenca

Močnejša konkurenca

Guru 3D - Kot veste, Nvidia samo prodaja svoje grafične čipe in ne proizvaja kartic. ATI pa jih proizvaja sam in je zato v malo slabšem položaju kot Nvidia. To se bo spremenilo.
ATI bo namreč začel s prodajo svojih grafičnih čipov proizvajalcem grafičnih kartic. To je zelo dobra stvar za nas, uporabnike. S tem bomo dobili večjo izbiro tudi med ATI-jevimi izdelki. Večja konkurenca pomeni nižjo ceno in boljše izdelke. Ker pa vem, da vas (ne) zanima kdo so ti proizvajalci vam jih (ne) bom naštel.
Če vas seznam ne zanima nehajte brati! Če vas, nadaljujte z branjem. Torej proizvajalci so: A-Open, ASUS, MSI, Prolink, Leadtek, Gigabit (to ni Gigabyte!), Acer, DFI, FIC, USI(Škotska), LiteOn, Palit Germany, Super Greece, Club 3D (pravo ime PowerColor-ja). Sedaj torej veste katere firme se bodo potegovale za naslov najboljšega izdelovalca ATI produktov. Ali bo ATI ostal pri izdelavi svojih grafičnih kartic ali ne, še ni znano.

1 komentar

JLP ::

In spet bojo teli proizvajalci dajal gor večinoma zanič filtre, ramdace in druge komponente in slika bo spet podn tko k na večini GF kartic. :(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD-ju ušli ključi za DiRT 3

Oddelek: Novice / Varnost
407237 (4722) nekikr
»

Sapphire Radeon HD 6870 in Windows 7

Oddelek: Pomoč in nasveti
171709 (1401) Xserces
»

nVidia odstranila posrednika

Oddelek: Novice / Grafične kartice
166192 (5383) Icematxyz
»

Intel, kupi nVidio!?

Oddelek: Strojna oprema
132706 (2283) Senitel
»

Stanje na trgu grafičnih čipov

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
183741 (2961) Senitel

Več podobnih tem