» »

Še manj spominov na WTC...

Še manj spominov na WTC...

Australian IT - Kot je že luni spodaj ugotavljal za Red Alert 2, da je umik 'moralno' (beri: iz ameriškega vidika) edina 'prava' stvar, pa je je presenetila tudi odločitev Microsofta, da WTO-jevi zgradbi umakne iz prihajajočega Flight Simulatorja. Prav tako bodo iz raznega promocijskega materiala umaknili vse slike treščenj v Empire State Building s podnapisi v stilu 'Cool Action'. Britanski Virgin je prav tako iz polic umaknil svoj FS, češ da bi lahko služil treniranju samomorilskih pilotov.

Sedaj sem pa že resno zaskrbljen! Na eni strani razcvet fotografij in razglednic onih dveh stolpov, ki delujejo kot 'spominčki', na drugi pa se prav trudijo, da jih ne bi prikazovali oz. ljudem obujali spomin na Tisti torek. Bomo v Sloveniji zaradi kakšnega umora iz polic umaknili streljanke, češ da so...? Klik!

6 komentarjev

Klemenn ::

Dejte že nehat s !!

||_^_|| ::

za crknt ej...

Dami ::

A RA2 so zato umaknal kr tam tud pentagon sujejo?:D
Pa kam bo še vse to šlo??

||_^_|| ::

v neskončnost..

minmax ::

HALO?
Predlagam prepoved vožnje avtomobila, ker se bo lahko na njem kdo naučil vozit bus, ki ga bo zapeljal v petek ob 11:00 naljubljansko tržnico in pobil pol branjevk in nakupovalcev...

bf4ed ::

Kaj se zdaj že vsakemu kurcu meša zaradi tega sranja ,kaj ma to veze če delaš igro pa rasfukaš pentagon ta more bit .Boli me kurac kaj se je zgodilo ,kaj bomo pa s tem dosegli če bomo se čudili pa žalovali ,kaj je bilo je bilo .Če bi jaz zdaj bil na mestu izdelovalcev iger sploh nebi pomislil da bi umaknil neki prizor zaradi tega sranja.KAK SO NEKATERI GLUPI !!!!
JAO!!!;((;((;((>:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razlika: 21:9 vs 16:9

Oddelek: Kaj kupiti
153531 (2662) tikitoki
»

B&N umaknil DC-jeve stripe iz svojih knjigarn, ker je Amazon dobil ekskluzivo za Kind

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
175690 (4711) zos
»

Intel Sandy Bridge Overclocking

Oddelek: Strojna oprema
364002 (3216) Steinkauz
»

LCD monitor z vgrajenim TV tunerjem

Oddelek: Kaj kupiti
82395 (2242) Imovincek
»

Kaj naredijo trgovine...

Oddelek: Kaj kupiti
141595 (1102) trademark

Več podobnih tem