» »

Kompresiranje slik

Kompresiranje slik

MyPhotoZip - Že dolgo poznamo načine kako skrčiti video in zvok. Iz strani MyPhotoZip si lahko potegenete program z istim imenom za krčenje slik. Po nekaterih podatkih naj bi skrčil sliko tudi do razmerja 400:1, z minimalno izgubo kvalitete (v kar pa ne verjamem). Poglejte in se prepričajte sami.

4 komentarji

Mercier ::

Ako koga zanimajo take stvari.

Suddenly, massive images of unlimited size can be instantaneously panned and zoomed both locally and over networks. Zooming with MrSID is unlike anything you've experienced before because with each click of the mouse the image quality gets better instead of worse.

Road Runner ::

haha keri kekci :D http://www.myphotozip.com/?pg=how mal blura dajo jpg-ju pa misljo da je bolša kvaliteta.

pa zakaj ma pol tale slika v dizajnu njihove strani skor 7kb

tole je burek folk, raje uporablite slikarja >:D

PiPi FiLiPi ::

Zato, ker je to GIF slika. Če bi bla skompresirana v MPZ, potem browser ne bi podpiral. Sicer lahko Plug-in DL-jaš samo ne vem, če bi kdo to hotu :)

hominis ::

Hmmm ma je to kaka wavelet fora, ki jo uporablja prihajajoci JPEG2000 ? Ce koga zanima si lahko s strani www.kakadusoftware.com dolpotegne programcke, ki so zmozni sliko skompresirat v jpeg2000 in si jo tud ogledat ... kar sem jaz caral in primerjal najvecjo kompresijo jpeg pod photoshopom in jpeg2000, sem dosegel se boljse rezultate. stem da je bla slednja slika bistveno manj popacen kot una v jpeg ... probejte no, mislm da stvar funkcionira na istem principu, kar bi blo za pricakovat saj je ta nesrecen DCT ze res malo za kacami :))


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LD PC-V8 Sestava.... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
11513107 (8259) Xserces
»

Uspele slike (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Sedem umetnosti
33141332 (16455) Longinus
»

Custom Build L.2006

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
71512 (1342) xsannyx

Več podobnih tem