» »

CrossOver Office 2.0!

CrossOver Office 2.0!

PC Linux Online -

CodeWeavers, vodilni razvijalec programske opreme, ki omogoča uporabo programja za Windows pod Linuxom, je izdal CrossOver Office 2.0. Nova različica priljubljene programske opreme omogoča uporabo zbirke Microsoft Office XP in Adobeovega Photoshopa 7 v okolju Linux brez uporabe emulatorja. Polega tega dodaja podporo tudi japonskim, kitajskim in korejskim različicam programske opreme.

Že prejšnje različice so omogočale uporabo Lotus Notes, Intuit's Quicken, Microsoft Visio, Microsoft Internet Explorer in drugih programov v okolju Linux. Photoshop je za marsikoga ključni program, zato bo nova različica prispevala tudi k širjenju Linuxa na namizja. Uporabo Photoshopa pod Linuxom so si že ogledali na DesktopLinux.com.

CrossOver Office deluje na novih različicah distribucij SuSE, RedHat in Mandrake. Cena ene licence znaša 54,95 dolarjev. Klik!

5 komentarjev

Gandalfar ::

Koncno se Photoshop podpora. Sedaj pa res ze skoraj zmanjka 'pomembnejsih' programov, ki bi bremzali prehod na linux..

IceIceBaby ::

whow !!! Photoshop in office. Skor ni več razloga za OSX :)
No ja, zaenkrat je linux za mene še vedno preveč anarhičen, ampak zgleda da bo treba resno računat nanj v prihodnjem letu. Sam še podporo igram rabmo, vsaj taglavne igre. Pa velik reklame za tale cross office :)

Gandalfar ::

kst: v winex3 dela recimo war3 popolnoma brez problema..

Dr_M ::

no zdej pa nej sam se en pove za ksn program ki mi bo nadomestil autocad, za linux, potem pa lohk recem da je linux pogojno uporabno.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

mathjazz ::

Ja, tudi wysiwyg editorja žal nimamo ta pravega. Čakamo na CrossOver Office 3.0, da omogoči Dreamweavera:-) Sicer pa bo tudi Quanta kmalu dobila wysiwyg podporo. Jupi!

No, pravi poznavalci so me pred kratkim sicer "nadrli", češ da za pravo spletno stran NE SMEŠ uporabljati wysiwyg, ampak le editor:-)
www.getfirefox.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšla sta novi wine in CrossOver Office

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
123833 (3357) linuxdady
»

Birokrat in linux

Oddelek: Programska oprema
151916 (1775) Ferplay
»

CrossOver Office 3.0

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
412586 (2586) Jux

Več podobnih tem