» »

Živahna Zvok in slika v forumu

Živahna Zvok in slika v forumu

Slo-Tech -

Tokrat si bomo podrobneje ogledali dogajanje v oddelkih Zvok in slika, kjer je naša primarna skrb multimedija in vaši problemi z njo; torej razne sobne komponente in njihov priklop, težave s predvajanjem avdio in video datotek, zajemanje in obdelava video materiala ter podobno.

Najprej omenimo lepljivek na vrhu PC na TV - splošni nasveti, kjer najdete vse potrebne informacije o povezavi PC-ja in televizije, ki predstavlja obvezno branje. Temo si preberite tudi tisti, ki imate grafično kartico s TV-Out izhodom, saj vsebuje osnovne informacije za pravilen priklop.

Trenutno je zelo vroča tudi tema o DivX/XviD komponentah, kjer ugotavljamo, da vedno več teh slikosukov™ predvaja tudi podnapise, kar dodatno pripomore pri razumevanju posameznega filma.

T0RN4D0 je že pred časom spraševal, kako se izdela zvočna kišta kar doma, tokrat pa sprašuje po cenejšem surround sistemu; s podobno temo se ukvarja tudi The B v temi 5.1 zvocniki, medtem ko se je madmitch pozanimal o alternativah BSplayerju, ki je po mnenju mnogih predvajalnik filmov najvišjega ranga.

Našemu vrlemu Sergiu pa smo pomagali pri nočnem poslušanju glasbe.

Pa prijetno branje in čim manj težav še naprej.

1 komentar

CaqKa ::

zgleda da je novica očitno pripomogla k določenim pogledom v določene teme :)
me veseli.

ena lepotna: "...dogajanje v oddelki Zvok in slika, kjer..."

i > u


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zvočniki 5.1 za hišni kino

Oddelek: Zvok in slika
71668 (1590) gregor
»

Aktualno v Forumu

Oddelek: Novice / Obvestila
72252 (2252) OmegaBlue

Več podobnih tem