»

AMD začel s proizvodnjo pomnilnika?

Xtreme Systems - Tako kaže. Sprva tega sicer ni videti, toda slika pove več kot 1000 besed:



V rdečem pravokotniku se lepo vidi, da je proizavajelc RAM modulov AMD. Coolaler je sicer skrivnosten (verjetno zaradi NDA), a verjetno bomo kmalu vedeli več. Že zdaj pa se ve, česa so moduli zmožni - 618 MHz (1236 DDR) pri CAS 4-4-3-4 zakasnitvah. Dobro, kajne?

Po nakupu ATI-ja bo AMD zdaj proizvajal še RAM pomnilnike? Še malo, pa bodo lahko opremili celoten sistem, vključno z ohišjem!

40 komentarjev

Kača v računalniku

Overclockers Australia - Pred nekaj časa smo poročali, da se v računalniških ohišjih znajdejo različne stvari, ki tja ne sodijo, od preveč prahu do mrtve miši, samo ko sem pa tole gledal, me je kar prilepilo na stol.

Na Overclockers Australia sem našel par slik, na katerih je v glavnih vlogah kača. Sicer se nisem pozanimal, kaj je red-bellied black snake, samo prijetno ne more biti. Na žalost je novica bolj skopa, saj nima nobene oprijemljive informacije, kako je kača prišla v napajalnik, ampak slika pove več kot 1000 besed, pravijo. Ad informandum tukaj.

Še dobro, da imam prenosnik...

8 komentarjev

Vgradnja Playstationa v PC

Afrotechmods - Ja, tudi to se da. Samo res, česa vsega se folk ne spomni. Nek očka (če to res je) je naredil svojemu sinu veliko uslugo. Ker je imel sinček zlomljeno nogo in je težko šepal od računala do PSXa (ja valda!:\ ), se je oče enostavno odločil, da bo ta dva igralna pripomočka enostavno združil v eno škatlo. Pridni oče je imel kar precej dela, toda nastala je res mojstrovina. Slike povejo več kot 100 besed, zato: Še povezava: tukaj.

2 komentarja

MSN na tapeti

The Register - Zopet luknja v kombinaciji MS Messenger in Internet Explorer; ker pa slika pove več kot nemalo besed, je tukajle 'demo'.

Opozorilo: bralec Robin, kateremu se najlepše zahvaljujem, me je opozoril, da naj bi bil na povezavi 'demo' virus. Moj NAV mi ne javi ničesar, tako da -- diskretno.

Še link: klik

3 komentarji