»

Napajalnik Corsair HX620w

Virtual Hideout - Ko slišimo ime Corsair, je naša prva asociacija ponavadi računalniški pomnilnik, a dandanes je možno uspeti le, če se neprestano širiš, zato se je znani proizvajalec podal še na druga področja trga. Začeli so proizvajati napajalnike visokega cenovnega razreda s popolnoma generičnimi imeni, enega njihovih prvih izdelkov so si ogledali na Virtual Hideout-u in bili nad njim izredno zadovoljni. Gre za napajalnik, ki ima vse dandanes zahtevane napredne funkcije -- visoko izhodno moč (620W), tih in učinkovit hladilni sistem, privlačen dizajn ter modularni način priključkov, navdušil pa je tudi v tejeso že prvič zadel v polno.

2 komentarja

Prihajajoči dirkačini

GamersHell.com - Starejše igre iz serije Need For Speed so se zelo dobro prodajale, potem pa je sledilo nekaj izdelkov, ki so naleteli na kritike. Pri Electronic Arts so se trudili na različne načine in z zadnjo izdajo NFS-ja zadeli v črno. Need For Speed: Underground je prepričal s svojim občutkom hitrosti, grafiko in igralnostjo, popularen pa je bil tudi pri medmrežnih igralcih. Pri EA so opazili, da je ljudstvo razgrabilo vse kopije in se zato odločili obdržati staro formulo za uspeh (Don't fix it if it ain't broken), tako da naslednji naslov iz serije NFS ne bo v popolnoma nič drugačnem stilu, kot je bila to navada zadnjih nekaj let; le izpilili, poglobili in polepšali bodo prejšnji del.

V...

18 komentarjev

Barvanje? Naaah...

Virtual Hideout - Pred davnimi leti (okej, šur, leto 1999 je daaaaleč stran [:D]), ko se je skupnost Slo-Tech šele uveljavljala v spletnem prostoru, je bilo modificiranje računalnikov stvar največjih zanesenjakov, ki so imeli veliko poguma, časa in denarja. Vse nam je bilo novo in še nepreizkušeno. Mrcvarjenje kavnih mlinčkov je bilo dnevno opravijo, pa naj si je bilo to navijanje, modificiranje notranjosti ali pa -- barvanje. Kot izgleda, je zadnji korak postal redundanten, saj si lahko na zgornji povezavi ogledate, kako lahko svoj račnalnik enostavno prelepite z nalepko, na kateri je vaš najljubši emblem, ki vam ga izdelovalec nalepke naredi po meri. Ideja je že zanimiva, a vseeno -- ni ga boljšega občutka od sprejanja ohišja računalnika [:D]. Klik!

2 komentarja

500 in 400 W

Virtual-Underground - Na Virtual-Underground so si ogledali dva napajalnika podjetja Raidmax - 500 in 400 vatno izvedenko. Zelo so pohvalili njuno ceno, izgled (zadeva izgleda precej mogočno, predvsem zaradi zunanjega ventilatorja), stabilnost (karkoli so že hoteli povedati s tem) in zmogljivost. Grajali pa so barvo, ki se zelo hitro opraska ter več kot 10% odstopanje pri +12 V napetosti. Ni ravno Enermax ali kaj podobnega, je pa poceni. Se vseeno izplača?

2 komentarja

Tudi Intel z znižanjem cen

InfoWorld - Poročali smo že o znižanju cen procesorjev s strani AMDja, očitno pa mu je sledil tudi Intel. Poglejmo kaj in kako.

Cena Pentiuma4 2.8 GHz bo padla iz 500 na 400 dolarjev, šibkejši različici pa se bosta pocenili iz 400 na 300 dolarjev. Prav tako bodo znižanja na trgu Celeronov, le-ti se bodo znižali od 20 do 50 dolarjev po kosu. Cene veljajo seveda za količine nad 1000 kosi. Podrobnejše informacije na tem naslovu.

0 komentarjev

Zanimivo hladilno telo

več strani - Sicer je novička že malce stara (okoli 6. marca), toda zaradi pomanjkanja novic tudi hudič muhe žre. Firma Neolec je naredila en zanimiv vodni blok ter komplet, ki spada zraven za vodno hlajenje vaše elektronske pošasti. Moram reči, da zadeva izgleda precej dobro ter "vesoljsko", samo cen še ne vemo. Baje bodo kompletek predstavili na CeBITu. Še dve slikici zaradim manka le-teh zadnje čase. Aja, tej stvari se reče Aquastar.

1 komentar