»

Slin!

vir: HardOCP
HardOCP - Jaome, vsakič ko vidim ta Cube serverska ohišja dobim nezadržno željo da se peš odpravim do najbližje trgovine z njimi (pa čeprav je oddaljena tisoč kilometrov) in ročno zaplenim eno. Ohišje je že samo po sebi dovolj dobro, da je postalo prava legenda, poleg tega pa je zelo pripravno za razna modificiranja. Eno izmed boljših lahko vidite na HardOCP forumu Yay !

7 komentarjev

Kako utišati računalnik?

HardOCP - Hm, kaj narediti, če rabiš en povprečen računalnik za gledanje DVD - jev in poslušanje MP3 - jev, hkrati pa hočeš, da se ga ne sliši preveč? Tukaj si lahko ogledate, kako so se tega lotili na HardOCP - ju. Poceni stvar. Torej, če vam je računalnik preglasen, kar poklikajte povezavo.

0 komentarjev

Navijanje grafične kartice

HardOCP - Procesor zna že skoraj vsakdo navit, z grafičnimi karticami je pa drugače - predvsem zato, ker nimamo nekega BIOS - a zanje, ki bi omogočal navijanje, poleg tega pa je ponavadi treba zato, da lahko kartico navijemo ali poseči v register(GeForce - i, Voodoo5 5500) ali pa dobiti poseben program, ki nam to omogoča (Voodoo3 Overclocker). Torej, za vse, ki se nameravate lotiti navijanja uboge grafične kartice, pa ne veste povsem, kako bi se tega lotili, vam priporočam ogled tega članka na HardOcp - ju.

0 komentarjev

RDRAM in Pentium 4

HardOCP - zadnje čase je slišat vse več te novice, na HardOCP - ju pa so objavili tudi slike (dobite jih tukaj), na katerih je BOX verzija Pentium - a 4, ki mu družbo delata dva RDRAM modula. Ja, prav ste prebrali - v trudu, da bi prepričal ljudi v nakup, je začel Intel BOX verzijam procesorjev prilagat še RAM. Zanimiva je tudi cena - le - ta naj bi bila samo okrog 100$ višja! Hja, kaj naj rečem - Intel se vsekakor trudi, da bi Pentium 4 uspel, ampak - ali mu bo uspelo?

8 komentarjev