»

Majhen pregled

Slo-Tech - Samo toliko, da vas spomnim na štiri malenkosti na strani, ki so že dlje v veljavi:
  • Prešteli smo do 10.000! Čestitamo uporabniku z nazivom shock, saj je prvi poslal število 10.000!
  • Vsi prijavljeni imate sedaj na voljo nov oddelek z imenom "Zasebna sporočila", kjer lahko debatira z zaključeno skupino ljudi, brez da bi njegove umotvore bral celoten forum.
  • Hkrati so prijavljeni dobili na voljo nov oddelek z nazivom "Moje teme", kjer lahko pregledno brska po temah, v katerih je sodeloval, ter je v njih kaj novega.
  • Ne pozabimo tudi na to, da smo oddelek "DVD & Gibljive slike" združili s Kulturo, kar pomeni, da v ta oddelek spada tudi filmografija.
Kaj ste spoznali v tej novici? I, nič drugega kot to, da je prijava v sistem brezplačna ter zahteva le pet minut vašega časa. Se izplača [:D].

18 komentarjev

Plazma zaslon

I Am Not A Geek - Ste se naveličali svojega klasičnega 21" monitorja in bi radi preizkusili kaj bolj naprednega, pa vam projiciranje slike na steno ne diši najbolj, TV pa tudi ne zadošča vašim potrebam? Potem vam ne preostane nič drugega, kot da si nabavite plazemski zaslon. Recimo Samsungovega SPL4225, ki se lahko pohvali s kar 42" diagonalo.

Test tega čuda so spisali na strani I am Not a Geek in se načudili njegovim zmožnostim. Kaj tudi ne, saj je igranje iger na takem orjaku svojevrsten užitek, gledanje filmov pa v primeru posedovanja prej omenjene naprave postane povsem nekaj drugega. No, je pa res, da nas vse skupaj na realna tla zabije cena, ki znaša niti ne tako skromnih 10.000 $ (tisočakov, da ne bo pomote [>:D]).

0 komentarjev

ASUS A7V

hardCOREware - Pri hardcorewareu imajo nekaj podobnega naši raztaljotki, le da se je na njihovem seznamu se je znašla "le" zelo dobra socket A matična plošča, ASUS A7V. Vse kar morate storiti je, da se prijavite v nagradno igro, je prijava na njihov Newsletter. Če ste zainteresirani, se prijavite tukaj.

0 komentarjev

Rezultati raztaljotke!

Jaz - Ok, en mesec (i kusur ) po začetku naše Raztaljotke objavljamo rezultate. Žrebanje je bilo izvedeno popolnoma avtomatsko s strani skripte, upoštevani pa so bili samo izžrebanci, ki so vnesli polne podatke (tudi naslov). No, rezultate si lahko ogledate tukaj, kjer bodo na voljo kakšen teden, potem pa jih bomo umaknili. Za naslednjo raztaljotko bo potrebno počakati, saj gredo sedaj vse nagrade, ki jih zbiramo, v nagradni fond za Slo-Tech Portorož 2001 tekmovanje in povem vam, da bod nagrade obilne!

11 komentarjev

Geforce II Ultra

Evil Avatar - Sedaj od Visionteka, testirali so jo pa pri Evil Avatarju (heh ql ime). Kot po tekočem traku so zlajnali, kot že vsi prej: Beštijalna hitrost, odlična kvaliteta slike ter previsoka cena. Je pa pri tej inačici Ultre posebnost, da ima kartica DV-I izhod (za digitalen priklop LCD zaslonov) ter da ima TV-OUT. Ampak, če vprašate mene, je nakup Ultre še vedno nesmiseln. Sedaj se splača kupiti Pro 64, so se pocenile. Pa jo navijete na specifikacije Ultre, pa je . Pa naj si bo kartica še tako hitra. Klik!

0 komentarjev

Raztaljotka: The American Way

I Am Not A Geek - Na strani I am not a geek (ktero hudo ime) sem zasledil nagradno igro. Na strani podarjajo čisto svež 81.9 GB Maxtorjev ATA-100 disk. Whoa... Edini pogoj za soudeležbo v tej nagradni igri je sodelovanje v njihovem forumu. Do 14. februarja morate oddati čimveč sporočil, vsak spam ne bo upoštevan. Če vprašate mene - ne bi okleval . Podrobnosti o tej raztaljotki si preberite na tej strani. Če pa še ne veste: tudi mi držimo svojo raztaljotko, na njej pa lahko sodelujejo vsi prijavljeni, razen administratorjev seveda . Samo toliko, da vas spomnim...

0 komentarjev

10 procesorskih obeskov za ključe

Extreme Overclocking - Ponavadi raznih nagradnih iger, ki jih izvajajo tuje hardverske strani ne objavljamo, toda ta je res nekaj posebnega. Na Extreme Overclocking so v roke dobili kar 10 skurjenih procesorjev in jih vse predelali v obeske za ključe. Imajo kar 8 skurjenih Athlonov, enega Pentiuma3 in enega Celerona2. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je vključitev in sodelovanje v njihovem Forumu. No, če vas zanima več, jih kar obiščite.

7 komentarjev

Raztaljotka!

Jaz - Yeah, to je tisto presenečenje, o katerem sem govoril v torek . Gre za Slo-Techovo "nagradno igro". Ker pa ne postavljamo nobenih st00pidnih vprašanj, se zadeva jasno in glasno imenuje Raztaljotka. S pomočjo dobrosrčnih sponzorjev smo zbrali nekaj slastnih nagrad in vam jih podarjamo. Prijavi se lahko vsak registriran uporabnik Slo-Techa, obenem pa vas opozarjamo, da bodo upoštevan le en account na en e-mail naslov. V primeru, da pri registraciji niste vnesli osebnih podatkov (naslova...) in vam je sedaj žal vas obveščamo, da lahko svoje uporabniške nastavitve kadarkoli popravite (kliknite na svoje ime v desnem zgornjem imenu in odprl se vam bo vaš profil). Ta Raztaljotka bo trajala točno en mesec, za naslednje pa še ne vemo. Ko se bo kaj nabralo, bomo pošenkali, pa bo . Uživajte pa veliko sreče!

5 komentarjev