»

Nova anketa!

Slo-Tech - Ker smo po 1200 preštetih glasovih ugotovili, da imate še vedno najraje sivomodro barvno shemo Slo-Techa, smo se odločili, da je danes dober dan za zamenjavo ankete. Kot veste, je problematika javnega objavljanja vašega e-mail naslova postala mestoma že moteča, saj si veliko spletnih strani kar same vzamejo pravico, da vaš e-mail naslov objavijo na javnem mestu, brez da bi jim vi to dovolili, oziroma brez da bi bili o tem sploh obveščeni. Zanima nas, kaj mislite o tem.

15 komentarjev

Jaome

HardOCP - Heh, na Slo-Techu smo se ob raznih Ameriških izpadih agresivnosti nad ubogimi komponentami vedno zgražali in jih označevali za st00pid narod. No, če vam je uničevanje pri srcu, si enostavno morate ogledati to stran. Na njej je galerija nekega Japončka, ki se je spravil nad malo morje procesorjev, od prvih Celeron preko Pentiumov3 do Duronov in TBirdov. Vseeno pa tukaj ne gre za brezsmiselno uničevanje, saj je tipo hotel pokazati, kaj vse se nahaja v procesorjih in kako so zgrajeni. Zelo priporočam!

0 komentarjev

Dober članek o Peltierjih

PC Mechanic - Na PC Mechanicu so objavili zares dober članek o peltierjih. Te zadevce so lahko ključ do zelo nizkih temperatur, lahko pa vam mimogrede izžgejo luknjo v procesorju. Verjetno ste že vsi videli slikice zoglenelih procesorjev. To seveda pomeni, da previdnost nikoli ni odveč pri delu s peltierji in dobra izobrazba je nujna za vsako igračkanje. Če se torej nameravate ukvarjati s peltierji, si PC Mechov članek le oglejte. Na Slo-Techu smo o peltierjih pisali že kar nekaj časa nazaj, naš članek pa lahko preberete tukaj.

0 komentarjev

Test grafikulj

Jaz - Pri Slo-Techu smo se spet podali v svet grafikulj in naredili že zelo potrebni primerjalni test trenutno aktualnih grafičnih kartic. Na testu so se znašle 4 kartice: ATI Radeon 64 VIVO, 3DFX Voodoo5 5500, Winfast GeForce2 GTS in Winfast GeForce2 MX, ki smo jih pošteno zmrcvarili in primerjali med seboj ter seveda na koncu podali zaključno modrost. Ogled obvezen!

18 komentarjev