»

Za novince

Slo-Tech - Ker je danes tako vroče in ker je nedelja dan kislih kumaric, vsaj kar se tiče novic, lahko za vse nove člane, ki jih zagotovo je nekaj in tega še ne vedo, povemo, da imamo na Slo-Techu svojo lastno preoblekico za Winamp in uradno ozadje za namizje. Skin dobite tukaj, ozadje pa tukaj!

Pa dobrodošli med nami...[;)]

19 komentarjev

Ozadja za Windows XP

Jaz - Posedujete okna 95/98/ME/2000, pa vam priložena ozadja za namizje kratijo spanec, ker bi radi imeli točno takšna, kot jih vidite pri prijatelju, ki ima Okna XP? Na voljo imate dve možnosti: lahko se odpravite k njemu in ozadja zapečete na zgoščenko ter jih prenesete na svoje računalo, lahko pa odklikate na to stran in si vunpotegnete nekaj manj kot 3 MB dolgo zip datoteko z več kot 25 standardnimi in novimi ozadji za Windows XP. Seveda obstaja še možnost, da bi si OS celo omislili, a kje je smisel [:D].

0 komentarjev

ATi Catalyst

več strani - ATi je izdal skupek gonilnikov za svoje grafične kartice, ki ga je poimenoval Catalyst. Ti gonilniki prinašajo vrsto novih nastavitev v zaslonskih nastavitvah Microsoftovih operacijskih sistemov ter nasplošno omogočajo večjo prilagodljivost. Več o gonilnikih lahko preberete na HardOCPju, The Tech Reportu ter Hot Hardwareu. Končna ocena? Da, vredno si jih je vunpotegniti ter namestiti, čeprav ne prinašajo omembe vrednih hitrostnih izboljšav. Dolveka tukaj za Windows 98, tukaj za Windows ME, tukaj za Windows 2000 ter tule za Windows XP.

4 komentarji

Thoroughbred iz 1.53 na 1.90 GHz

VR - Zone - Heh, procesorja še ni na trgu, pa ga že navijajo [:D]. Odklikajte na to stran ter si oglejte prvi vtis nove AMDjeve 0.13 mikronske zverine. Procesor je preizkusil na Iwill XP333-R ter EPoX 8K3A+ ter ugotovil, da plošči s prepoznavo procesorja ter dovodom pravilne voltaže nimata težav. Procesor je tudi navil ter z zračnim hlajenjem dosegel vrtoglavih 1.90 GHz. Se že veselite?

0 komentarjev

Z macolo nad računalo

The Register - Nezadovoljni kupec, ki je svoje računalo, kupljeno za hčerko, že petič nesel na popravilo v trgovino, se je nad računalo spravil kar z macolo, saj mu ga serviserji nikoli niso popravili. Tako so šokirani kupci lahko le gledali, kako Gary Wilke iz Appleton-a uničuje računalnik vreden 2.600 dolarjev. Umirili so ga policaji... Slaba postrežba, ni kaj.

6 komentarjev

Microsoft Internet Explorer 6

Jaz - Pred dnevi je bila objavljena novica, da je beta izdaja Internet Explorerja 6 na voljo. Ja, hehe, samo kake pol ure, nato jo je Microsoft iz neznanih razlogov iz svojih strežnikov umaknil. Če pa gorite za beta previewom tega brskalnika, če res ne morete več živeti, če se vam življenje brez IE 6.0 beta zdi prazno in brezpredmetno, imate dve rešitvi: Pojdite na ta naslov in si ga vunpotegnite ali pa pojdite na zrak in pozabite na Microsoft . Priporočam drugo rešitev.

0 komentarjev

Pa to je že smešno...

3D Chipset - nVidia meče ven gonilnike ko utrgana. Najbrž vsi vemo zakaj. Pripraviti se hoče na izid Geforcea 3 v maloprodaji, tako da sedaj paca gonilnike, ki bi z dotično kartico delali optimalno. Tako se je nVidia pomujala ter izdala beta gonilnike za WIndows 2000 operacijski sistem, ki si lastijo laskavi naziv Detonator 11.01 . Če ste zainteresirani (jaz osebno nisem), si jih vunpotegnite iz tega naslova.

0 komentarjev