»

Okna XP: kako iz njih iztisniti kar največ

Tweak Town - Okna XP so, predvsem na starejših računalnikih, lahko prav nesramno počasna. In če se tudi vam zdi, da traja celo večnost, preden kaj naredite v "XP-jih", si le oglejte članek, ki so ga spisali na Tweak Townu. V njem boste izvedeli, kako kar najbolje nastaviti namizje, okenskega raziskovalca, Internet Explorer, skratka kako kar najbolje 'sfrizirati' okna, da bodo delovala hitreje. Vredno ogleda!

3 komentarji

Še dve kratki novički

več strani - Vsi navdušenci, ki obožujete X-box, si lahko snamete skin za Media Player, ki je narejen ravno na to temo. Skin je videti malce vesoljski, vendar pa to navdušencev nad novo konzolo najbrž ne bo motilo.
Da pa novica ne bo prekratka, si lahko obenem ogledate še stran, kjer so objavljene slike uničenega Durona. Nesrečni lastnik je slikal svoj spečeni in močno poškodovani procesor ter preluknjano spodnje ležišče socketa A. Če vam radostna destrukcija ne da miru, si slike le oglejte ;).

4 komentarji

Popravljanje poškodovanih CDjev

Burning Issues - Če se vam doma svaljka cela gora poškodovanih CDjev s katerimi nimate kaj za početi dobro premislite, preden jih odvržete. Namreč, če CD ni huje poškodovan oziroma je le popraskan, se težave da odpraviti. Kako in zakaj boste izvedeli v zanimivem Burning Issuesovem članku. Ali se vam zdi zadeva zanimiva boste že vedeli sami, čeprav grem stavit, da bo marsikdo še kako vesel te novice.

4 komentarji

Irak kupuje PlayStatione2!

Worldnet Daily - Po zadnjih novicah Ameriških obrambnih agencij, so v zadnjih dveh/treh mesecih prodali okoli 4000 PlayStationov2 v Irak. Seveda so namere zlobnega Huseina in Iračanov jasne, saj bodo iz PS2jev sestavili zmogljiv superračunalnik in z njim zavladali svetu! Če ne prej, pa potem, ko bo Sony izdal dodatne 3.5GB diske in omogočil povezavo v internet, od koder bodo Iračani potegnili načrte za nova super orožja!Se vam zdi zadeva smešna? Meni tudi... Ti Američani pa res znajo biti st00pid. Zgornja novica ni popolna, je le povzetek zadnje ameriške gluposti. Pa da ne boste mislili, da gre za kakšno potegavščino: gre za čisto resno novico in ameriški obrambni organi so že resno zaskrbljeni. Seveda pa niso pomislili na to, da bi mogoče Sadam lahko kupil prave PC delovne postaje in iz njih sestavil super računalnik (ali pa nemara kakšnega kupil?). Kje pa... Raje bodo za to uporabili igralno konzolo. D0h [:\\]!...

15 komentarjev

RadeonTweaker

Source Forge - Vsi lastniki Radeonov (koliko pa vas sploh je? [>:D]) boste najbrž zelo veseli te novice. Na Source Forge strani so objavili prvo verzijo RadeonTweaker programčka. Kot lahko sami sklepate, gre za programček, s katerim nastavljate malo morje opcij te grafikulje, med drugim ga lahko (menda...) tudi navijate. Zadevo vsekakor uporabljate na lastno odgovornost, najdete pa jo tukaj.

3 komentarji