»

Forum

Slo-Tech - Vsi, ki vam je vojna Intel:AMD še vedno zelo zabavna ter aktualna, hitro kliknite semle ter preberite brez dvoma najzanimivejšo temo danes, kjer se krešejo mnenja o tem, ali je AMD res postal le marketinško-papirnato podjetje. Se Intelu nasmiha preobrat? Bodo Hammerji za en Falus™? Sploh veste, da je prepad med najhitrejšim dobavljivim AMDjevim Athlonom XP ter Pentiumom 4 že kar en cel gigaherc? Klik!

4 komentarji

Nov članek

Slo-Tech - Ker našim bralcem (hvala bogu) idej za nove modifikacije nikoli ne zmanjka, je tokrat Marjan napisal, kako je namestil na računalnik sprednjo stranico iz češnjevega lesa. Zelo zanimivo, z veliko fotografskega materiala. Branje obvezno! To me spomni - če ima kdorkoli kakršnokoli idejo za modifikacijo, ki je zanimiva in že bila izvedena ter dokumentirana, naj, ako mu je želja, napiše članek. Prispevke naših bralcev vedno radi objavljamo.

8 komentarjev

Velika familija

Slo-Tech - Danes, na ta zgodovinski dan, je Slo-tech dobil svojega 2000-ega člana! Ja, od danes naprej nas je 2000 in ta številka še kar raste in raste... Dragi slo-techerji odprite šampanjec kajti biti v tako veliki familiji pa ni kar tako. Hvala očiju luni-ji in mami Sergio-tu. Pa teti Primoz-u in stricu Pajotu, pa bratcu slycerju in OZZY-ju in dedku Thomasu in bratrancu Senitel-u in... in... in... Hvala pa tudi vam, draga 2000 glava familija, da ste tu in da sodelujete na največji slovenski tech strani. Živel Slo-tech!!!

7 komentarjev

Radeon 8500 & 7500

Slo-Tech - Izgleda, da so se naši bralci spet malce prebudili iz poletnega spanja, saj smo dobili dve sveži novici. Prva je Lovrova, za katero se mu najlepše zahvaljujem:

Mislim, da še niste objavili tega. Na trg so namreč komaj prikapljali prvi primerki novega ATIjevega čudeža druge generacije z imenom Radeon, in že je njihov opis na voljo na Anandtechu. Polno je novosti in izboljšav. Zadeva deluje na 270/230 MHz, za razliko od Geforce3 pa je v enem ciklu omogoča 6-kratno teksturiranje pixla

2 komentarja