»

Nov članek -- prilagoditev Windows XP

Po namestitvi

Slo-Tech - Windows XP so izšli že pred časom in do danes so si tako utrli pota že na marsikateri računalnik. Da boste ta ogromen operacijski sistem uspešneje krotili, da bo računalnik služil vam in ne obratno, ter da ga boste resnično izkoristili in optimizirali do konca, ako tega še niste storili, sva z m spisala članek, v katerem se lahko poučite o tistih najbolj osnovnih trikih in optimizacijah, ki bodo naredili življenje z Windows XP znosnejše. Klik!

37 komentarjev

Logitech io Personal Digital Pen

Design Technica -

Logitech pozna že skoraj vsak, ki ima opravka z računalniki, saj ima od te firme bodisi miško, tipkovnico ali joystick danes domala že vsak. Na Design Technica so napisali krajši članek o Logitechovem digitalnem peresu, ki ga priporočajo za srečanja in pisanja sporočil -- Personal Digital Pen.

Če se zdaj obrnemo še malo k obliki tega pisala, vidimo, da je, kot veliko izdelkov iz Logitecha, tudi ta v kombinaciji črne in sive barve. Po obliki je zelo podoben navadnemu pisalu, le da je malo debelejši in mogoče tudi daljši. S takim pisalom ne moremo pisati na vsako podlago, temveč le na prenosnik in dlančnik. Za konec še povezava do testa.

3 komentarji