»

Radeon 9700 pro --> Radeon 9800 pro

Icrontic - Si lastite Radeona 9700 Pro pa vam je postal premalo zmogljiv? Si želite novega Radeona 9800 Pro pa nimate kupov denarja? Seveda se da vašo 9700-tko z malo truda predelati in že "imate" najnovejšega Radeona 9800 Pro.

Na Icrontic so opisali celoten postopek, kako narediti tako imenovani "Soft Mod". Postopek ni tako težak kot se sliši, le gonilnike je potrebno malce "shekati". Ampak tako modificiranje grafične kartice - ki je sicer zastonj - morda ni tako kot bi lahko pričakovali. Pri nekaterih se bo namreč pri...

9 komentarjev

Creative kupuje 3D Labs

X-Bit Labs - Creative je pred kratkim izrazil željo po nakupu podjetja 3D Labs, ki je znano predvsem po svojih profesionalnih karticah Oxygen in Wildcat. Celoten postopek naj bi potekal na osnovi izmenjave delnic.
Odkrito povedano, da ne vem, zakaj se je Creative odločil ravno za nakup 3D Labsov, saj je znano, da se Creative ne ukvarja več tako aktivno z grafičnimi karticami kot se je nekoč, saj je proizvodnjo pred časom zaupal podjetju MSI. Manj je tudi verjetno, da bi Creativu uspel veliki preboj na trg s 3D Labsovimi procesorji, saj so le-ti vedno bolj pod udarom konkurenčnih Quadrov. Vendar pustimo se presenetiti.

0 komentarjev

Zamenjava LEDic v miškah

Geek News - Vem, da to ni nič novega in je do sedaj bilo kar nekaj podobnih projektov, toda takšne stvari so vedno zanimive. Zakaj bi bili takšni kot vsi in imeli optično miško z rdečo LEDico, če imate lahko modro (zelene so že iz mode [;)])? Pa še celoten postopek je v bistvu zelo preprost, le spajkalnik in nekaj znanja potrebujete. No, zadevo so se spravili delat tudi na GeekNews, celoten postopek pa so seveda temeljito poslikali. Tako je nastal nekakšen foto priročnik za modificiranje mišk in verjamem, da po ogledu le-tega s posegom ne boste imeli večjih problemov.

0 komentarjev