»

Iskanje (semi)

Slo-Tech - Kot sem obljubil (z dnevom zamude, pa vendar), se je danes v levem menuju pojavila postavka iskanje (semi). Nova verzija iskanja omogoča postavljanje logičnih pogojev (kar bo treba še temeljito predelati, vendar... za začetek je nekaj). Operatorji so (dokler se ne odločim, kako jih bom poimenoval) standardno c-jevski ( | za ali, & za in ter ! za ne). Če opazite kakšne nove napake, mi to prosim sporočite.

7 komentarjev

Opravicilo

Jaz - No... sedaj bi moralo vse bolj ali manj delovati (razen avto prijave, ki se se vedno predeluje). V primeru da opaziti kaksno napako (in to ne premajhnega okenca v IE60 - bo popravljeno) mi prosim sporocite, da jo bom lahko v cimkrajsem casu odpravil.

8 komentarjev

Nov test

Slo-Tech - Kot sem obljubil včeraj, je danes na vrsti nov test, ki sem ga ponižno spisal samo za vas, drage Slo-Techerke ter spoštovani Slo-Techerji. Na test sem (s pomočjo Goorxa) popeljal devet grafičnih kartic ter vsako od njih izmučil prek vseh meja. Upam, da boste v branju tega dolgo napovedovanega testa uživali.

19 komentarjev

Obvestilo

Jaz - Zaradi še vedno visokega števila neaktiviranih accountov vas ponovno obveščam, da bodo vsi jutri ob 20:00 neaktivni accounti BRISANI. Če je razlog vaše neaktivacije accounta kakšnakoli napaka mi to prosim sporočite. V e-mail vpišite: uporabniško ime, e-mail, razlog (kaj vam ne dela).

0 komentarjev