»

Boxee predstavil beta različico, Boxee Box

Boxee Box od spredaj...

vir: engadget
engadget - Pred približno mesecem smo govorili, da bo beta različica multimedijskega vmesnika, namenjena HTPC-jem, predstavljena 7. decembra, skupaj z njo pa tudi prvi, trdi Boxee Box. Predstavitev je normalno potekala v ponedeljek in servirala z vsemi napovedanimi novostmi.

Boxee Box, ki je nadvse zanimive oblike in popolnoma drugačen od prve digitalne ilustracije, bo za Boxee izdeloval D-Link. Z detajli so vsi vpleteni še skopi, a prvi sliki pokažeta, da bo naprava imela HDMI, Ethernet ter analogno in optično zvočno povezljivost. Na zadnji strani sta poleg prej naštetih priključkov tudi dva USB 2.0 priključka, v sprednjo stran pa je mogoče vtakniti pomnilniške kartice SD. Po uradnih podatkih naj bi...

10 komentarjev

Nov članek: NEST.2005

Nekaj manj kot 200 obiskovalcev ...

Slo-Tech - MadManMato je po daljšem času mučnega retuširanja fotografij, spreminjanja zgodovine in posledične popolne odstranitve vseh dokazov o nam neljubih dogodkih skupaj sestavil fotoreportažo z NEST-a. O tem, kako se nekateri še vedno niste naučili, da se žičk iz vtičnice ne priklaplja na ohišje in še čem ... poročilo z NEST-a.

73 komentarjev

ADSL mrk

The Register - Na stotine uporabnikov ADSL podjetja BTopenworld je bilo odrezanih od informacijskega dela sveta ta teden zaradi tiskarskega škrata. Nesrečneže so izklopili verjetno na novoletni večer, težave v omrežju pa so se začele že prej. Tiskovni predstavnik omenjenega podjetja je dejal, da so zaradi sistemske napake nehote izklopili okrog dvesto uporabnikov; večina izmed njih so bila podjetja, ki uporabljajo visokohitrostne ADSL povezave. Celotna zgodba.

9 komentarjev

Prenovljena sekcija "Povezave"

Slo-Tech - Kot vidite, smo vsebinsko zadnji teden bolj lenarili kot ne. Sicer imamo za to dober razlog (heh), in sicer uživanje prednovoletnega vzdušja ter podpiranje Primoža pri prenavljanju njegovih skript (moralna podpora, saj veste ). Od danes naprej pa lahko na tem naslovu, oziroma z direktnim klikom v levi meni na postavko "Povezave", vidite novo, prenovljeno, sekcijo, v kateri je več sto zanimivih strani, ki jih uporabljamo pri dnevnem iskanju novic. Tako da ne recite, da ne delamo nič . Zahvala za prenovljene Povezave gre MadManMatu, ker je samo in le on ročno obiskal vse strani ter zraven naslovov napisal komentarje. Slava mu!

10 komentarjev

Slo-Tech Winamp skin

Jaz - Heh, povsem nepričakovano se je danes v mojem Inboxu znašel zanimiv e-mail. MadManMato mi je namreč poslal svoj home-made Winamp skin. Nič posebnega, boste rekli... Eeeee, wrong! Navdih za skin je namreč ravno Slo-Tech. Sicer sem sam zelo izbirčen pri Winamp skinih in najraje uporabljam prastari Wood, toda ta S-T skinček dejansko ni slab. Za razliko od podobnih poskusov ni vse (pre)kičasto in če gre verjeti MadManMatoju, da je to njegov prvi poskus pri izdelovanju skinov, potem se lahko samo veselimo prihodnjih poskusov, ki jih obljublja. Mislim, da bo skin takoj prirasel k srcu vsem Slo-Techerjem (še posebej forumašem), dobite pa ga tukaj. Torej, velika zahvala MadManMatotu in upajmo,...

30 komentarjev